Hemma :D

Har kommit hem från landet, kom hem igår. har inte så mycket att göra, haha kom hem för att träffa kompisar men de var borta... men jag tänkte träffa min kompis Sofia men hon hade typ inte tid :P :/
jaja... får vara med Leia idag, kolla på glee kl 7 :D men jag åker ut idag igen sen. Vet inte när, antingen kl 5 eller 8 :D Jag är sugen på att gå och bada men vädret sa att det skulle bli regn.... men det är kul att bada i regn också, så blir det varmare i vattnet :D hihi!
igår såg vi ett äkligt stinkande kryp! det bet mamma!

              skumt kryp, har inte sätt en sån förut :P
fast det kanske ni har :P jaja.... om ni har gjort det tyck inte jag är skum.... ajja
ses! //Melinis

gammla inlägg

hey! har inte mycket att säga idag, har badat sov till 12 :P
Är ok dag idag :D är glad iallafall :D
kollar in gammla inlägg på vår blogg :D, här är lite gammla inlägg från detta år och 2010 :D

1.
Hej allihopa! Det här är Melinas,Max och Saras blogg. Här kommer vi lägga upp filmer som vi gjort(vår kanal på youtube heter gullwer)Och så kommer vi lägg inn foton och skriva lite om vår vardag! Så fortsätt att kolla inn får blogg :D Vi kommer att lägga upp minst ett inlägg om dagen :) Och vi kommer lägga upp runt tre filmer i veckan!
//Melina,Sara och Max

2.

Jag har bästa släkten ;)

Igår kväll kollade jag Max och Hanna på karate kid, Max hade fått filmen i julklapp. Den var faktist lite konstiig! huvud personen flyttade till kina utan att kunna kinesiska och så börjar han i en kinesikskola haha! Men den var rätt okej :).
Idag klockan tolv kom min moster,min kusin och hennes man hem till oss för vi hade bästemt att vi skulle åka pulka tillsammans så vi gick i väg till ålstensbacken! Vi hade värkligen jätte kul haha!Fast när jag och Hanna(stora syster) skulle åka snowraser(stavning?) så satt jag längst fram och mina ben fick inte plats så jag behövde sträcka på dem så det skvätte väldigt mycket snö i mitt ansikte när vi åkte haha. Sen efter  ugnifär en timme så gick vi hem och fikade med macka,bulle och varm chocklad med vipsgrädde mums! Efter ett tag åkte dem hem.
Alltså jag har värdens bästa släkt!(på mammas sida haha)
Vet ni vad min moster gav mig i julklapp joo det här:

En jätte fin kläning!<33333333333333333333333333333

Och en tunika eller nu vad det är? Hon gav mig massa julklappar haha <33 Men jag tyckte dem här var lite speciella efter som hon  gjort dem  själv! <3333

Jag ska ha på mig polkagris klänningen på Morfars födelsedags fest på torsdag eller så var det på onsdag aja!
Vi ses 1000000 kramar! <3
//Saaraa

3.

Sista dagen i 2010! GOTT NYTT ÅR!!!!!

Åååå!!! Kommer sakna 2010! Det här är sista dagen ju! Undrar vad som kommer att hända 2011? Jag blir Tonåring iallafall! Vill alltid va barn! Sara är ju redan det. Hon är ju ett år äldre än mig. Ååå!!! Jag vat vad som kommer hända! Jag åker till L.A för första gången! YEEEJ!!! Men i År har det väl hänt ganska så mycket va. Åååå!!! Just det! Prinsessan Viktioria har ju gift sig! Och fotbollsVM i sydafrika! Jag vet inte riktigt men dde har väl pratat om att Viktoria ska få en son eller dotter. Vet inte riktigt??????? Men mamma tror det. Så kanske en ny tronarvinge! Kanske spaniens ekonomi fallerar. :-( Kanske Mexico kallar på FN.???. Vem vet vad som kommer att hända 2011? Jag ser fram imot det nya året! Länktar tills i kväll! Jag kommer juu fyra nyår hos min kompis Viking. Det kommer att bli kul! DE bor precis vid vattnet så man kan se mycket fyvärkerier! DEt här blir mitt sista inlägg för i år! Skriver mer om nyår hos Viking i morgon!
 GOTT NYTT ÅR!!!

(bilderna försvinner men jaja...)

4.

Bästa dan ever!

Hejsan! Nu är jag ganska trött men jag bloggar endå! :-D Idag hade jag bästa dagen på länge! Som Sara sagt så har jag ju vart på lets dance grenrepet! Jag filmade VÄLDIGT mycket! jag tror nån film blev 20 minuter! men jag fick med Alexander Rybacks (stavning?) Bichklapp bra! hahah! Man hörde smällen even om man va en kilometer bort! Skoja bara! XD men det var kul! Efter allt så tog filmkameran slut på batterier! Buhhh.............. men det gick säkert bra endå! jag ska nog dit fler gånger! Så Lugnt! Men efter det när genrepet var klart fick jag träffa Jonathan och Oksana! Jag blev överlycklig! De också tror jag!!! Jonathan lyffte upp mig! Hahha! Men jag blev värkligen så lycklig så jag ville gråta! Av lycka så klart! Jag hade ju saknat de! De är två av de bästa människorna jag känner! Jag fick också träffa Alexandra som jag chattat med på FB ( facebook) Hon blev värkligen glad då! haha! Hon ville ju träffa mig. Sen gick vi till sminkrummet för att hämta sminkprylarna. Då träffa vi på Anders Bagge och Andereas Weise. DE 2 är ju faktist kompisar! Haha! Andereas kallar sig skällv för Robin Hood och att Anders Bagge är hans kompis som är munk som säger i en sen " Ut ur kyrkan! Ut ur kyrkan!"
Hahahaha! Men sen träffa vi Ann i juryn. Hon har dömt mig förut! Hon kom ihåg mig för att hon tyckte jag hade bra och snygga vrister. hihi! Sen åkte vi hem. Då såg vi på lets dance! Ååå! Vad bra att inte Alexandra åkte ut! Hon är nog lika överlycklig som jag! Hahaha!!! Kramis!!!!//// Melina <3 Zzzzzzzz

5.

Onsdag,Onsdag,Onsdag

Idag har jag vart i skolan..såklart hehe.
Först Svenska,Det var Okej vår lärare var sjuk så vi fick vikarie.
Sen Klassfröreståndar timme, Skoj killarna fick städa korridorerna medans vi tjejer fick vara i klassrummet och inte göra någonting typ hihi!
Sen hade vi Matte,Äckligt!!(fråga inte varför :P)
Efter det hade vi lunch, Korvstråganof(staving???) Heelt Ok.
Sen Spanska,Ok det med.
Efter det hade vi NO, Vi skulle vara i datasalen och ta reda på fakta om planterna och jag kunde inte logga in och det gick inte att byta lösenord så det var Tråkigt! :P


Har typ inget bra att skriva :P
 Ajaa..Ni får en bil från i helgen

Fiin va? xD
//Sara
(som sagt man ser inte bilden) (Å det är onsdag! :D)

6.


Det är bara mammaoch jag hemma i kväll Hanna är hos en kompis,Har inte gjort något idag bara vart hemma och slappat,
JAG LÄNGTAR TILLS PÅ MÅÅNDAAG!!!Okeej låter lite konstigt längta till måndag en helg men det är Harry Potter tema dag då man får klä ut siig,Haha kommer bli så kul!
Just nu sitter jag här och lyssnar på musik,
BUUHUU JAG KAN INTE LÄGGA UPP VIDEOS FRÅN YOUTUBE PÅ BLOGGEN :'( NÅT SKUMT HAR HÄÄNT!!
Okej jag har lite humör ryckningar haha!
NU har jag inget mer att skriva..Jag klarade mig längre än Esther iaf *stolt*
HAHAHHAHAH KÄNN DIIIG BESEGRAD ESTHEER!!!!!!!!
//sara

7.

haha, I love USA!

8.

:D

9.

Montazami

Hej igen! Här är fler bilder!


Här är det vi satt i håret med systrarna Montazami! Snyggt va!?
(Amber på bilden)

Här är från Emmas födelse dag när de trixar med middan. Där bakom
 är Hanna till vänster och sara till höger. Det som är kul e att Sara på
Gullwer har en syster som heter hanna! haha!

Jag som äter glass efter middan! Gott!!!


 
Här är vi på väg till Oscar kvällen hos Montazamis grannar!....

Bild på Bella ( Marias hund).........

Jag vid grannarnas hus och pool. cool pool va!härligt!

Den coola poolen! Coool Poool.....Vacker utsikt vid solned gången va?!
När vi kom tillbaks till huset igen satt vi på oss myskläder och titta lite på tv och annat.
Vi satt på michael Jackson music. Då gjorde jag moon walk. Då såg Maria det och sa:
"kan inte du lära mig det!? Snälla!" Då gjorde jag det och det gick ganska bra.
Hon sa att hon skulle öva mera och att hon sen skulle visa upp det i Hollywood fruar sesong 4.
Kul va! Hon lova att säga: " Tack Melina"

Sitter och njuter av solen nästa dag!

 Maria, jag och syster Leia sitter och solar i deras trädgårt!
Här kommer fler bilder av deras träd gård.


Sen var det dags att säga hejdå! Nej!!!! Vi kom ju nyss! nej! jag vill inte ifrån allt detta roliga! Nooo!!!!!ja ja.....kommer sakna allt! Och jag hoppas att vi snart kommer tillbaka!

Vi kramade Maria och alla andra och gav oss av.
Kommer alltid att minnas denna fantastiska helg!


Sen gav vi oss av till Agneta som vi skulle bo hos. När vi kom fram var hon en jätte snäll gumma med ett stort blått hus! Hon är en väldigt fin person. När vi kom fram snacka vi lite och vi kom typ överäns om att vi skulle bo på hotell ett tag först för att det skulle bli kul att bada  i en stor pool och så om ni förstår hur jag menar. hon hade ju aldrig träffat oss förut men vår kompis känner henne och har frågat och värkligen tjatat och tjatat om att vi ska bo hos henne ett tag. hehe... Hon viste inte om vi barn va villdingar eller lungna och snälla. Hon tyckte vi var en jätte fin och snäll familj. Hon vill att vi ska bo hos henne lite senare i veckan. Hon ville det värkligen! När vi sen gick så pussa hon oss alla på huvudet och sa hejdå! (hon är svensk). Sen gav vi oss av till ett hotell och så åt vi pizza till middag. Sen badade vi i en timme till kl 10 och sen bloggar jag ju! Så! kanske lite långt inlägg men så blir det! hehe... Jag skriver offta långa innlägg!hehe... Ses! // melina


ska bada nu :D så fint väder //Melina


sommarn snart slut...

Gud vad sommarn har gott fort! jag har g jort mycket men det känns som jag inte gjort allt...!
Jag har vart i London, seglat för försa gången, vart på Åland, Hemma i stan....
Det känns som jag missat alla kompisar, men.. de är ju också borta fast sara har ju vart hemma ett tag, men jag är på landet så... men jag har inte shoppat något alls! jag har inte vart i nortälje.... jag har inte åkt till någon Ö och träffat mina kompisar som jag firade nyår hos, Viking och Zacke..
Jag vill att sommarn ska vara längre, det känns som att det nyss var kallt och snö! vill inte att det kommer igen, så ska jag göra allt för att komma bort från detta land... haha
vill åka till USA igen! det fanns så mycket att göra där! Här i sverige så kan man inte göra så mycket känns det som.
I USA gjorde vi mycket hela tiden.
jaja, chattar med sara på fb, ska sluta nu! mycket sommarkrammar som snart kommer att ta slut //melina    

Alla klipp e borta.

Heejj förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Jag tänkte blogga igår men på dagen var jah upptagen och på kvällen kollade Hanna(syrra) och hennes kompis på film på datorn HELA tiden. Jag fick ett mail för ett par dagar sen och ALLA våra videoklipp på gullwer har tagits bort av "uppforstarnde själ". Hoppas att du Melina ser det här så att du fattar vad problemet är. Jag hoppas vi kan göra en ny kanal när jag fått ett redigerings pogram så filmerna kan bli riktigt bra. Men det är ändå lite tråkigt,det skulle vara kul ifall man kunde se sina gamla videos när man blivit äldre..men vi får väl helt enkelt börja om från början.

 Jag har inte så mycket mer att bäretta så..hejdå


När jag var liten xD. Då var jag glad.

Blixtrar

Hey, igår såg vi ett oväder pågång. Det var 25 grader varmt i luften så vi satt och kollade på blixtrar som lyste upp hela himlen. Det var AS coolt! Kan inte lösa problemet med youtube. Sara kanske kan... Ses!/ melina :(

något fel!

idag blev jag inte glad, jag skulle gå in på gullwer på youtube, men det gick inte!!! det står att vi gjort någon vold film typ, fast det har vi inte gjort, är inte på bra humör, ska göra en ny kanal... om det går. D:
jaja... min kompis vill att jag ska sluta blogga nu, men jag har inte lust för något just nu.... /melina D:

random videoinlägg.




//Sara

Fake onepice,

Heejj! just nu sitter jag i vardagsrummet på mitt landställe(bra att veta). Idag har jag solat och badat och så åt jag nyss luch. Snart jag hem till stockholm en kortstund med pappa. Pappa ska hämta saker vi glömt och så hahah och jag följer med för jag vill köpa en fake onepice orkar inte köpa en äkta dem är så dyra. En sak jag inte fattar är folk som går ut i onepice typ till skolan..? Alltså man får ju ha på sig vad man vill men onepice är väl mer som myskläder? Men jag vet inte riktigt vart jag kan köpa en fake typ på stadium eller gina? Aja någonstanns finns dem väl ;). Aja det här blev ett fake onepice inlägg. JAAG VILL HAA EN NYY DEM VÄÄRKAR SÅÅ MYYSSSIIIIIGA!!

hittade ingen bra bild men aja. Måste gå nu! SESIBESI! Hahha minns när jag alltid sa så för några år sen.

//Sara

New movies

Hey, har inget direkt att skriva idag, är ute på landet. idag hände en jätte läskig sak! Amber hoppade på en gunga som hängde i ett träd, grenen rasade och amber fick den på sig! Hörde bara braket men amber kunde inte gå! Iallafall ... Har vart en extrem varm dag! Badat massor! Amber och mamma, pappa & leia åkte och handlade och köpte massor av filmer! T.ex trassel, rango, hannah montana... M.m ska kolla på en film nu, ses! //// melina

About my days hhahahahahha tönt

Heejj jag har inte bloggat på ett tag :P. Jag ska bäretta vad jag gjort de senaste dagarna.

Torsdag.

Jag,Max(lillebrur) och pappa åkte till farmor och farfars lanställe. Och hjälpte till med att plocka undan pinnar som farfar huggt ner och lägga dem i en prydlighög. Det var lite jobbigt men Max och jag fick betalt av farfar! IOO kr var.Sedan fikade och efter det åkte vi till grönalund! Det var såå rooligt,jag åkte jetline fyra gånger! Den var så kulig. Jag åkte twister en gång också. Åhh det var så pinsamt min bror fick mig att gå dem konstiga trapporna på lustugahuset, jag visste hur man skulle göra,det var bara att stå på ena trappsteget och vänta på de andra trappsteget. Men jag tappade bort mig totalt så de  stannade hela grejen! Usch det var pinsamt hhhaha.


Fredag

Max och jag gick på bio med Esther. Vi såg andra delen av Harry Potter. Den var ganska bra men Max och jag hade inte sätt första delan så jag fattade inte så mycket i början av filmen haha. Max påstod att han fattade me jag tror bara att han trodde att han gjorde det xD.

Lördag

Max och jag var med Esther..jag minns inte riktigt vad vi gjorde..haha.

Söndag.

Jag vaknade av att Melina ringde och frågade om jag vill med och bade med hennes kompis och sina syskon. Jag sa ja. Sedan efter typ  några timmar kom Esther och Max förbi, så följde med dem för Melina och dem skulle ändå åka i väg sedan med bil. Jag Max och Esther åkte till stan och typ gjorde ingenting haha. Vi åt glass och godis. Sen åkte vi hem och gjorde film. När vi var klara gick Esther hem för hon skulle äta och Max o Jag med. När vi ätit klart gick vi hem till Esther och redigerade filmen. Sen gick jag och Max hem och åt efterrätt.




Och idag har inget hänt än haha. Jag ska åka till landet i kväll.  Ha det bra! Kommer vara borta i tre veckor typ. SEES! Kan inte läga upp någin bild! det går inte.

//Sara


GRRÖÖÖNAAN

Hallojsan!(töntigt) Har inte så mycket att säga. Jag ville bara bäretta att jag ska på grönalund imorgon! Jag vet inte varför jag ville bäretta det jag ville väl göra er avis eller något! Mwahahahah!Nä emn det ska bli jätte kul jag har inte vart där på jätte länge..men jag kommer inte våga åka något joo jag vågar åka dem minsta frittfall ni vet den där för bebisar och dem flygande elefanterna dem är jätte rooliga! Wii! haha.
Det är konstigt med mig för när jag åker skidor då gillar jag mycket fart jag brukar inte svänga i backarna det är för tråkigt! När vi åkte i en orange backe i slutet bara tjatatde jag på pappa att jag ville åka sturtlopp Han bah: NEEEJ!! Efter ett tag åkte jag det ändå. Men i början var det tråkigt för då var det bara massa gupp och jätte brant så man var tvungen att köra massa slalum. Meen åhh varför började jag bäretta om det här!? jag ska prata om grönalund..Men karuseler,bergochdalbanor är jag jätte rädd för!

Hinner inte prata mer ska åka någonstanns eller något...pappa tjatar på mig! Bye bitches:P

Vet inte var det är förbild men jag bara säger in något. Hinner inte läsa igen detta så kan bli lite fel!!
//Sara

Raka er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heejj jag har inte skrivit på några dagar :/. Inget särskilt har hänt de dagarna jag inte bloggat. I lördags åkte vi till vårt landställe(inte farmors landställe som jag skrev att jag skulle till förut) för dagen bara. Jag kan inte fatta att halva sommarlovet typ gått jag har ju typ inte gjort något det känns så dåligt! eller jag har ju vart i grekland i 2 veckor. PAAANIIK!! Fast på onsdag kommer Esther hem tror jag och sen nästa vecka ska jag till landet. Intressant eller hur? Har inget att skriva huh.



Är det bara jag som tycker att killar väärkligen borde raka sig! Det är såå fuult med skägg eller MYCKET stupp. Tror dem att det är snyggt eller? Här är ett exempel Darren Criss(Blaine i glee)


Hittade ingen bra stupp blid :/ Han har haft mer.

Okej jag vet läskig bild! hah.

Här är ett annat exempel


Åhh!! Fyy F*n vad fuul! hahah.


Så ifall det är någon kille som läst detta så hoppas jag att du tagit till dig detta!xD

//Sara

nya videos :D

hej! Idag har jag åkt viking line, var tråkigt ibland men kul ibland, jag köpte några solglasögon för 1000 spen........ ni kanske tycker jag är skum men jag blev kär i solglasögonen <3 <3 <3 (märke: D&G) Igår fick jag värsta gleek outen! o-O! jag lyssnade på musik, chattade med Sara och Anderea (en kompis som jag träffade på Facebook som bor i Argentina,som är ett stort glee fan) om glee, lyssnade på mer musik! såg på glee videoklipp! pratade om glee! sen satt jag och skrek skit högt! kattena blev rädda :p, det var det jag gjorde igår! satt nästan å grät!!! Innan jag åkte till landet var jag hemma i 2/3 (minns inte) dagar och var med sara å max :D vi gjorde massor av filmer :D Det är Kurt the movie och Fjortizz Almas, här är de :D
MiniatyrGlee Kurt the movie

MiniatyrFjortizz Almas fail show

MiniatyrFjortozz dance


här är andra filmer som är äldre som Leia & Amber är med i :D

Miniatyr 

Amber "party in USA" music video

MiniatyrOnly girl in the world music video
MiniatyrLeia "born this way" music video
MiniatyrLeia " on the floor "
klicka på bilden som ni vill se ( om det inte funkar klicka på texten )
///melina :D

Glee!

Hey! förlåt att jag inte bloggat på länge igen... men har väldigt dåligt internät här ute på landet! har inte berättat om konserten i London!!!! Det bästa jag någonsin gjort i mitt liv! på båten till the O2 arenan så träffade vi några andra gleekar! :D här är de :D

de var jätte roliga :D :D :D
när vi såg O2 arenan men massa glee reklam glee balonger glee skyltar the O2 arenan så gleekade vi alla ut! hoppade skrek av lycka och ramlade på marken, vi blev galna! när vi såg alla glee sakerna man kunde köpa  blev vi galna också! riktigt galna! :D Här är glee balååången

jag köpte många saker!!! 2 glee tröjor, en med glee gänget på och den andra med texten "likes boys" som Kurt har i "born this way avsnittet" :D en loser hand, en glee bok, en glee bag, en glee klocka, en glee keps, glee ask, glee linnen, glee skivor 4 stycken, åååå.....m.m :D mamma å jag gick till ett karioke rum där man kunde ta ett glas kola sjunga för dom där inne, kolla på sina glee saker, sjunga........ :D det var AS kul! vara med massa andra gleekar! våra kompisar var såklart med :D de var jätte roliga! vi skulle ha sjungt men vi hann inte tyvär, vi skulle sjunga "marry you" :D

sen var det dags att gå in och sätta sig!!!! gud va bra vi hade! vi hade den tionde raden av typ.......1000 :P
vi satt vis golvet :D längst ner av alla andraplattser där uppe :D det var 30 000 som kollade! det var fullt i hela arenan!!!
 WOW O-O precis där mitt huvud slutar på bilden satt vi fast mer åt vänster :D

jag gleekade ut ganska många gåner! det var glee reklam överallt! det var 30 000 gleekar i arenan!!! innan allt började så var det några dansare som uppträdde i en halv timme :D de var AS bra!!! sen sa de "Are you ready for glee!?" hela publiken blev galna! alla skrek! sen efter en kvart blev arenan mörk och judet av att slash dryck ska komma i någons ansickte kom. alla skrek och man gleekade ut helt! sen ser man Sue på den stora TV i arenan och pratar till publiken och sen kommer Will fram! och helt plöttsligt hör man Don't stop Believin låten och ljudet! och alla reste sig upp jag man blev hellt.......går inte att förklara började  gråta!
det blev så omöjligt bra! kunde nästan inte resa sig upp! sen när man såg dom började jag gråta,skrika m.m! det var så cooolt! det var värkligen dom!!!! det var dom man såg! som man drömt om att få se!!! de ägde live!!! det går inte att förklara kännslan! ni kan se videor på youtube gullwer som jag filmat :D det var så coolt! det bästa jag gjort i hela mitt liv! Ååå! just det Darren Criss (Blaine) var 2 meter ifrån mig!!! :D Aaaahhh!

Vill ha mer glee!!! :D <3 <3 <3 <3
Menade du:
MiniatyrGlee London born this way
MiniatyrGlee London I want to hold your hand Chris colfer
MiniatyrGlee London 28/6 firework 
klicka på det ni vill se :D, dom här har jag filmat! bye gleeks!
Miniatyr

Leia Firework

Här är ännu en video när Leia sjunger! Hon är så duktig. Leia är jätte bra på engelska också! Jag skulle inte kunna sjunga ett ord rätt om jag var i hennes ålder. Hon är såå överdrivet bra!


I eftermiddag,kväll ska jag till min farmors landställe. Men nu måste jag avsluta ska duscha..

//Sara

Saker från grekolandiko

Halloj! Jag har precis duschat och borstat tänderna..kanske lite sent för att borsta tänderna men bättre sent än aldrig. Idag vill jag göra något ruuligt men ingen är ju hemma.

Aja, Här är sakerna jag köpte i grekland..kanske lite sent det med men jaja. Jag köpte bara två saker.

Jag var tvungen att köpa nya solglasögon för den gamla(som jag håller i handen) gick sönder, Ena pinnen ramlade av. Dem nya har jag på mig.



Köpte en katt väska också. Söt?


//Sara


Erik ska sova här :D

Heejj idag har jag vart med Erik eller min lillebrorsa var med oss också! Vi var ensama hemma. Erik ska sova över här inatt :D. Han har gått iväg för att hämta sina grejer och jag tänkte duscha och blogga medans han är borta. Det ända vi gjort idag är att suttit vid datorn och nörat sims3 och ätit godis haha,vilket liv vi har!

Här är lite gammla bilder på mig och Erik.

Den är typ tagen för ett år sedan. Måste duscha nu så jag hinner innan Erik kommer! Ses!


//Sara

ÅHH fröken stina med ögon så fina!

Jag älskar den här videon!



Misstolka inte! Jag vet att killarna har något fel på hjärnan men det är inte därför jag tycker den är rolig! Låten är rolig och det är kul att Stina är en kille haha! Jag skulle ha skrattat om det var vem som hälst som mimade där.

Jag ska snart äta efterrätt ^^. Idag var jag och min lillebror ute med vår katt,eller vi hade tänkt gå till skolgården men sen kom hon springande mot oss och jamade. Vi följde efter henne och lekte kurra gömma,Hon hittade alltid oss hahah! Men aja vi ses!
//Sara is my namne

Nellllllyyy

Heeyy jag är i med i tävlingen på Nelly.com
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



Jag är inte med för att vinna direkt jag hade bara lite tråkigt :/. Jag tycker min kläning är ganska ful faktist haha.


Det är målnigt här i stockholm! Jag önskar det kunde spöregna så det kunde bli lite kul att gå ut! Hoppas det regnar snart, jag vet jag är lite weird. Nu ska jag byta om och gå ut tror jag.





Melina har gjort den :D

//Sara

I cry for you glee.

Heejj! Förlåt för dålig uppdatering. Har vart med Melina dem senaste dagarna, Förutom idag då hade jag inte lust,förlåt Melina! Igår satte vi på oss skumma kläder och gick ut och pallade äpplen hihihi. Max var också med han hade på sig en tröja som det stog Like Boys på och mina vita thighta byxor på sig. Melina hade på sig en jätte snygg klänning,kan inte förklara hur det såg ut men det var lite konstigt att hon hade på sig den när vi var ute och gick hon hade en peruk också. Jag hade på mig ett linne en kavaj,pjamas byxor ,en kjol,solglasögon,en konstig peruk och en cowboy hatt. Haha. Jag stirrade på folk med öppen mun när de gick förbi man såg att dem inte tyckte om det! Mwuhahha >:D .


Idag har jag chillat. Jag har gråtit ganska mycket för att jag vill se glee live men det är ganska stor chans att det inte kommer hända. JAG SKULLE KUNNA DÖDA FÖR ATT FÅ SE DEM OCH SJÄLVA TANKEN ATT PRATA MED DEM ÄR OVÄRKLIG!! ÄÄLSKAAAR DEEM SOOM J******** MYYCKEET!!! Ojj..gleekout sorry.
Jag tog min kamera (som Melina filmat med när hon såg dem live!) och satte mig i soffan och kollade på när de sjöng live och stor grät. Mamma såg det hon bah: Saaraa varför gråter du!? Sen bärettade jag. Sen efter timme slutade jag att gråta och började äta choklad. Intressant va?



Gammal bild. Min katt gick in på min facebook utan att fråga!!

ska gå och lägga mig snart tror jag! Stora kramar till alla gleekar! en kick mellan bena till dem som hatar glee!! Dem som hatar glee har något j**** probleem!

//Sara

RSS 2.0