Sista dagen i 2010! GOTT NYTT ÅR!!!!!

Åååå!!! Kommer sakna 2010! Det här är sista dagen ju! Undrar vad som kommer att hända 2011? Jag blir Tonåring iallafall! Vill alltid va barn! Sara är ju redan det. Hon är ju ett år äldre än mig. Ååå!!! Jag vat vad som kommer hända! Jag åker till L.A för första gången! YEEEJ!!! Men i År har det väl hänt ganska så mycket va. Åååå!!! Just det! Prinsessan Viktioria har ju gift sig! Och fotbollsVM i sydafrika! Jag vet inte riktigt men dde har väl pratat om att Viktoria ska få en son eller dotter. Vet inte riktigt??????? Men mamma tror det. Så kanske en ny tronarvinge! Kanske spaniens ekonomi fallerar. :-( Kanske Mexico kallar på FN.???. Vem vet vad som kommer att hända 2011? Jag ser fram imot det nya året! Länktar tills i kväll! Jag kommer juu fyra nyår hos min kompis Viking. Det kommer att bli kul! DE bor precis vid vattnet så man kan se mycket fyvärkerier! DEt här blir mitt sista inlägg för i år! Skriver mer om nyår hos Viking i morgon!
 GOTT NYTT ÅR!!!


Simmnign

Hej kommit hem nu. Det var faktist en jobbig träning. Äää!! Jag bärettar allat som hänt nu. Först så packade jag simväskan som vanligt!

Sedan åkte vi till Åkeshovs bad hus. Där skulle Leia simma. Hon går på simskola om någon har missat det. Hon var super duktig. Jag såg ju henne senast i sommras när hon simmade. Alltså i havet. Här är hon!!

Här simmar hon!


 Här är Leia när hon hoppar från kanten av basängen! HIHI!

Sedan åkte jag jag till Spångas


  bad hus. Där ska jag

 
ska jag simma! Fattar inte varför det blir så konstig


text helt plötsligt!! Varför!!!


 På tränigen simmade vi


 med A B C och D! VI körde en sak som inte går



att förklara. Kan försöka! Bosse (Simtränare) Hadde


 ett tidtagar ur som man skulle klicka på. Om man


t.ex får en 8 ska man simma bröst sim. Nästa: OM


 man får en 4 ska man simma femtior ( fram och


 tillbaka) Nästa: Om man får en 3:a ska man simma
 

det 3 gånger! Fattar ni?! Ska äta midda nu! PUss


och kram! ////Melina


A B och C?????????

TJa läsare! Idag har jag vart riktigt trött. Först vaknade jag kl tio sedan sommnade jag om och vaknade halv tolv. SEdan låg jag och drog mig i en halv timma sedan gick jag upp och åt frukost till kl 1 typ. Sedan gick jag och la mig igen. Sedan sov jag till 2. Jag har simmning 4! Åååå!!! orkar inte. Jag går i C gruppen i simmningen. Jag tränar nu med A och B gruppen. Det är bara därför att det är lov och många är borta. Det är jobbigt att träna med dom! De är ju typ 15-19 år! Stackars mig! Först ska jag åka och titta på Leia när hon simmar. Om någon har missat att hon är 5 år så säger jag det nu: hon är 5 år hahah! Hon går på simmskola. DEt är så gulligt att se henne simma. Jag kan skriva mer omallt sen ska sticka nu! kram///melina

SMS!!!!

Idag har jag sma:at hela tiden! Det är ganska jobbigt. 5 st skickade godmorgon. Sedan skickade jag god morgon. Då skickade de Vgd? Jag svarar äter frukost. Då skickar de vad äter du? Vist är inte det en ganska onödigt SMS!!! Jag svarar Amrekanska Pankakor. De skriver Vad är det? ÅÅåååå!!!!!! Det blir jobbigt faktist! Men man vill inte va taskig heller. :-( Tillslut får jag ljuga om att jag mosste göra en annan sak. Det här har hållt på sedan igår! Jag sms:ade kl 1 på natten i går .........eller i dag.......XD.  Jaja.Får va mer posetiv nu! Jag fick reda på i går att mamma och pappa har bokat semester på sportlovet!!! :-D Jag ska vara borta i 2 veckor!!!!! :-D Och jag ska va i ......................................U.S.A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kul va!  Först ska vi va i sanfrancisco ( vet inte hur det stavas ) dan kanske i Bevelnihills ( stavnig ) Och   sedan ska vi bila ner till L.A! Där ska vi bo hos Maria Montazami ( Hon som älskar toffsar i Hollywood fruar) Åååå!!! Jag länktar värkligen men inte efter flyg turen! Får alltid lock i öronen och lite ont i magen. :-/. ÅÅååå!!! 7 veckor kvar tills det!  Jag längtar  också till NY ÅR. Jag ska fyra den med en kompis i klassen. Viking heter han. Han är fölljt med mig hela livet. Vi har gott på samma dagis, Samma klass i lågstadiet, Samma klass i mellanstadiet, samma klass i högstadiet. Han har en lille bror som heter Zackarias. Han kallas för Zacke. Han brukar plåga Viking( Alltså på skoj skull ) Han hoppar på honnom. Han är som gollum i Sagan om ringen blandat med Toker i Snövit och de 7 dvärgarna. Han ser ut som Toker. Varje gång han hoppar upp på honnom skriker han: Zack Atack!!!!!!
Det är fakist kul! HIhi! Ska sluta snacka strunt nu! Puss och Kramizzzz!!!! //// melina

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

buuhuu den e boorta!

YEES JAG ÄR BÄÄÄST xD

HEEEJ JAG ÄR SÅÅ GLAAD JAG HAR FIXAT EN EHADER TILL BLOGGEN! Visst visst den är inte så snygg och blabla! Men jag har alltid velat kunna göra en :D


Idag var Melina här ett tag och gjorde film sen gick vi hem till henne och åt Amrecanska(stavning?) pannkakor och gjorde film med hennes lilla syster.

Aja ska gå och lägga mig nu ses Godnatt!

//Sara
Ps.Orkar inte läsa igenom inlägget så det kanske är lite stavfel och sånt.

lallala

Heej heej! Idag var vi hemma å deckade(förutom mamma som jobbar) tills klockan fyra för vi tyckte att vi behövde göra någonting så vi åkte någonstans vet inte vart haha och åt vääldig tidig middah. Aa sen åkte vi hem och nt gjorde någonting :D

Jag och Melina ska träffas imorn vi messade å bästemde:

Melina: Tja! Vad gör du? Kan vi ses snart?
Jag: Förlåt att jag inte svarat mobilen har vart avstängd.
Melina: Ja hej! Jag blev ivrig just nu
Jag: haha oki
Melina: Enu mer ivrig
Jag: Haha vrf?
Melina: Jag smsar 2 samtidigt
Melina: Är du kvar?
Jag: Jajamänsan
Melina: Kan inte vi ses snart?
Jag: Aa imorrn?
Melina: Vi kan väl ses tidigt i så fall? Kan vi? Jag har sim
Jag: Okej jag brukar vakna vid 10 tidn
Melina: Okej. Vakna då. Vi ses 11 kanske
Jag: Haha okej
Melina:Alltså jag Garrvar på mig jag har skrivit på bloggen
Jag: Såg det
Melina: Skriv du skriv om detta!
Jag: haha oki



Vi andvänder alltis sms som en chatt haha!

Godnatt puss puss!
//Sara
Ps. Trååkigt inlägg jag vet :P

Julafton och Annandag Jul

TJA! Igår och på Julafton hadde jag buskul!!! PÅ Julafton fick jag jätte fina presenter och värdens bäste tomte! Här är han!!!!! God jul önskar BIanca!!!! haha!!
Haha! Han var rolig. Vår tomte har alltid humor! Jag fick massa fina presenter! Jag fick En system kamra! OOOÅÅÅ!!! En en desing bok! OOOÅÅÅ!!! 500 kr!!! OOOÅÅÅ!!! Harry potter 1,2,3,4 asså böker!!! OOOÅÅÅ!!! Den nya Daffy skivan!!! OOOÅÅÅ!!! M.M!!! OOOÅÅÅ!!!
Pappa jag och min lilla syster Leia gick på prumenad och åkte pulka mitt i natten. Det var kul!  Jag fotade hela tiden under julen med min system kamra


                KVäLLen           Med          Elin          och        gänget          HAHA


Igår hadde vi gäster. Vi hade jätte kul! Vi gjorde musik videos. Oftast LADY GAGA. Amber har föresten färgat håret brunt!!! hon är ganska fin. finare i ljust! hihi! Hon dödar mig om hon läser det!  Men vi gich också ut coh åkte pulka och busknakade på dörrar! HIHI!!! här är bilder
next haus! tipp tapp tipp tapp tippetippe tip tapp tipp tipp tapppppppppp Julgranen

Ha en fortsatt god jul!!!!!!!!!!! Karm!!!!!! /////////melina HIHI!!!


Jag har bästa släkten ;)

Igår kväll kollade jag Max och Hanna på karate kid, Max hade fått filmen i julklapp. Den var faktist lite konstiig! huvud personen flyttade till kina utan att kunna kinesiska och så börjar han i en kinesikskola haha! Men den var rätt okej :).
Idag klockan tolv kom min moster,min kusin och hennes man hem till oss för vi hade bästemt att vi skulle åka pulka tillsammans så vi gick i väg till ålstensbacken! Vi hade värkligen jätte kul haha!Fast när jag och Hanna(stora syster) skulle åka snowraser(stavning?) så satt jag längst fram och mina ben fick inte plats så jag behövde sträcka på dem så det skvätte väldigt mycket snö i mitt ansikte när vi åkte haha. Sen efter  ugnifär en timme så gick vi hem och fikade med macka,bulle och varm chocklad med vipsgrädde mums! Efter ett tag åkte dem hem.
Alltså jag har värdens bästa släkt!(på mammas sida haha)
Vet ni vad min moster gav mig i julklapp joo det här:

En jätte fin kläning!<33333333333333333333333333333

Och en tunika eller nu vad det är? Hon gav mig massa julklappar haha <33 Men jag tyckte dem här var lite speciella efter som hon  gjort dem  själv! <3333

Jag ska ha på mig polkagris klänningen på Morfars födelsedags fest på torsdag eller så var det på onsdag aja!
Vi ses 1000000 kramar! <3
//Saaraa

Jul

Förlåt att jag inte blooggade i går. Hann inte.!!! Snart ska vi få gäster. De Är då en tjäj som heter Elin som är 9 år. Hon har en lillebror som heter Felix. Han är 5. Deras mamma och pappa heter Ann och Stigge. De var dom som köpte Musse! ( vår föredetta kattunge) De kommer nog ta med sig Musse!!!!! JJJAAAAAA!!!!! Han är jätte söt!  Här är Musse när han var bäbis!
Här är en  bild från julafton!

 Lägger upp mer bilder sen på denna kväll och julafton. Kram////Melina


yeeeey

Förlåt att jag inte bloggade igår med det var ju jul!
Åhh vad jag älskar julen! Och jag fick såååå många fina presenter! Jag fick nog mest hehe men jag har fyllt år ;)
Jag fick en sak jag tror Melina också kommer bli glad över.......EN NY VIDEOKAMERA! Åhh jag har värdes bästa pappa! <333
Jag fick ett Michael Jackson spel också där man ska dansa, Är väldigt sugen på att spela fast Max ska installera sitt nya PlayStation 3 som han fick hihi.
 Skriver mer sen när de hänt nåt haha sees!
///Sara

Snart kommer tomten!

Hej! förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. dåligt internätt! Idag har jag fått några presenter men kommer få mer när tomten kommer! Hihi! Mamma stack precis ut för att leta efter honom. Hon är inte tomten! Om ni tror det. Inte pappa heller. Jag tror jag spricker av längtan snart. Jag tror jag kommefr få en system kamra! Men i morsse fick jag av min mammas kompis en bok med artister. Man skulle designa deras kläder eller hur designa nu stavas. ??? . Jag ska lägga upp en bild på det sen. Jag ska lägga upp mina favorit jul-klappar. XD Jag hoppas han kommer snart och jag vet att han är en riktigt bra jultomte. Han ser så värklig ut! Jag ska lägga upp honom sen på bloggen. Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!!!!!!!!!!!
Nu kommer han! Mosste sluta! ///Melina

SNAAART SPRICKER JAG AV LÄÄNGTAN!

Heejj förlåt att jag inte updaterade i går och att jag bara skrev ett inlägg i onsdags.
 Hur som hälst. Igår var jag på stan igen hehe ett litet tag och köpte julklappar och nu har jag tillräckligt med julklappar yeey! Efter jag vart på stan ringde jag Melina och vi gjorde film som vanligt haha!

I morgon är det julafton jippie! Jag älskar julstämningen!Åhh jag blev sugen på att gå ut i snön med Max <333
Iallafall, Jag vet att våra filmer vi gör inte blir så bra fast jag ska önska mig en ny videokamera i julklapp och ett redigerings program! hoppas! håll tummarna för mig :P

Dålig utskärning(eller nu vad det heter) men vem orkar göra perfekt? Inte jag iallfall!


Nu måste jag göra lite småsaker! sees! Många kramar!
//Sara

Jullov!

Japp nu är det äntligen jullov! <33
Idag kom jag hem från skolan kvart i elva eller något sånt sköönt!Fast jag trodde vi började 08:00 fast vi började 08:50 -.-" så jag väntade där och var jätte förvånad haha för ingen var där jag var helt ensam i korridoren och varge rörlse jag gjorde hördes tydligt haha!
Ja och sen kom ju alla! Och så gick vi in i klassrummet pratade kort sen gick vi till aoulan(staving..?) Och lyssnade på kören och några som uppträde, Sen gick vi till klassrummet och Pratade Marie(klassförestånadern) läste lite. Efter de fick man en present. Som vi i klassen köpt till varanadra i hemlighet man får inte veta vem det är i från:(
Här kommer en bild på vad jag fick:


Jätte fin tycker jag och gullig!


Och nu har man ett helt lov framför sig tre veckor och det är bara tre dagar till julafton yeey!

Gamal bild på mig och min katt!
Men vi ses :*
//Sara

IBland glömmer man..

Förlåt söta bloggläsare att jag inte skrev igår gjorde annat ;P
Idag hade vi bara en letion å de var syslöjd ja hann klart me min grytlapp xD Fast jag vågar inte visa upp den på bloggen den blev för ful.
Iaf idag var Melina här vi gjorde en musikvideo hahah fail! och så la jag ut en film som jag Melina och Johan gjorde för några veckor sen! Fast den avr inte allvarlig xD

haha Johan kommer bli skitsur om han får reda på att jag lagt ut den här! hahah

HAHAHAAHAHAHHAHAH!

Tråkigt inlägg kanske men aja sees!
//Sara

Amber är model

Hej läsare! Jag har inte kunat gå in på internet på länge men nu funkar det! Yes! Jag har fottat Amber min lilla syster och gjort om bilderna lite som ni ser. Sara har talat om det lite också. Mmm... Nu har jag inte så mycket att säga mer så god kväll och god natt! Och nästan god jul! hihi! I morgon har jag innebandy mach så mosste opp tidigt! Hejja Cklassen!!!!!!!!!! //////Melina:-D

50 inlägget!

Japp detta är de 50 inlägget!
Jag ska handla julklappar idag istället! bloggar sen ska dra nu7 ses puss!
//Sara

NANANAANANANANANANANANANANANANA BAATMAAN!

Åkte aldrig till stan idag..vi var för lata! haha men måste värkligen köpa julklappar! Har bara köpt en!
Ni kanske undrar varför Melina inte skrivit på hela dagen det är för att hennes internet inte funkar,hon sa det iallafall igår. Förlåt för dåliga inlägg men har inte gjort någonting idag!#_# Men imorgon måste jag hitta på någonting och så har jag friidrott imorn.
Vill ni veta något taskigt min faster sa när hon var här förra veckan? haha

Faster: Hur hade ni det i Rom shoppade ni mycket?
Hanna: Nee kläderna där är mycket anorlunda liksom vi i sverige skulle kalla det lite tantigt..
Faster: Jaha.
Mamma kommer inn i rummet.
Pappa: Vilka fina byxor Mia(min mamma heter så)
Faster: Jaa..har du köpt dem i Rom?

HAHAHHAHAH!

jag önskar att ja kunde lägga upp bilder från Rom fast jag hittar ju inte min kamera sladd :/

Iaf vi ses!
//Sara

Like a good boy

Senare idag ska jag till stan tror jag och köpa julklappar med Max och mamma. Nu har jag typ inget att skriva HAHHA!

ja kan visa en video! En parodi på en låt jag tror ni kommer känna igen ;)


hahah älskar Nigahiga!xD
Sees<33
//Sara

Morgon bilder med Zita



Zita vill ha uppmärksamhet haha!

<333333

Lite busig..

Kollar ut genom mitt fönster. Hon är kvar där än.
//Sara och Zita ;)

snabbis

Tänkte bara visa den video! Connie Talbot heter hon som sjunger hon är sju,åtta år när hon sjunger denne hobn är sjukt duktig<333333

Hon äger! <33
//Sara

Musketören bästa dagiset ever! xD

Heej förlåt att jag inte skrev i går! Det var något konstigt men blogg.se man kunde inte logga in! Men iaf efter skolan idag så gick jag hem till Melina som redan hade slutat 11.30 :O och när ja kom dit tog vi modell bilder på hennes syrra Amber( http://amberlove.blogg.se/ ) Melina kanske kan lägga upp några bilder senare..om hon vill. Efter vi tagit bilder på Amber så gick jag och Melina till vårt gamla dagis och hälsade på lite snabbt och snackade om alla minnen haha. Sen gick vi till en skog där vi brukade vara på dagis och äta matsäck och sen skyndade vi oss hem till Melina för att hon skulle på simning men på vägen blev lite distraherade av snödrivor som vi hoppade över haha. När vi var framme hos Melinas hus tog ja min väska och sa hejdå och gick hem. Och nu har jag inte gjort nåt särskilt kollat på tv å mysat lite med min katt.
Ohh idag är de fredag den bästa dagen på veckan!<3
Vi får nästan alltid Tacos till middag på fredagar och mumsigt godis på kvällen!
Oj juste höll på att glömma här är en film med Birger(vi e kompisar me hans familj) som ja slängde ihop för att ja inte hade någonting att göra den e lite skum hahah

Haha de är lite svårt att fatta men vi ses!
//Sara som är sämst på avsluta ett inlägg!

Storkyrkan ZzzzZzzzZzzzZ

Hejj förlåt att jag inte bloggat tidigare idag men internet segade -.-"Idag har jag faktist vart i storkyrkan, Min lillebrorsa är skolpolis och dem är fackelbärare(stavning?) Så jag och pappa tittade på några gubbar å tanter som sjöng och spelade instrument och några från AF(Adolf Fredrik) sjöng också jag höll på att somna..Men innan kyrkan så var jag i gallerian me Hanna(syrra) och med mamma, jag köpte present till min hemliga kompis i skolan eller nu vad man ska säga ;). Och efter kyrkan åt jag Hanna Max och pappa på Mcdonald´s(mamma var på middag). Sen åkte vi taxi hem och jaa..Jag har precis duschat.
I skolan idag på engelskan fick vi kolla på ensamhemma fast vi hann såklart inte se hela vi ska se mer dem andra letionerna. Oh juste! När jag var i kyrkan träffade jag Molly <3333

Nu ska jag skriva romeskasiffror bara för att öva haha jag lär mig av att skriva och vi ska ha förhör på fredag 
1-16
1.I
2.III
3.III
4.IV
5.V
6.VI
7.VII
8.VIII
9.IX
10.X
11.XI
12.XII
13.XIII
14.XIV
15.XV
16.XVI

så hehe.

Hejdå godnatt sov gott natti natti!

//Sara (: <33

Tillbaks! Jag är Tillbaks!

Hej! Idag mår jag faktist riktigt bra! Fast jag vart hemma. Men jag mår bra och går till skolan i morgon. Idag har jag bara dansat. Jag har också gjort läxor. Jag har lärt mig hela Alejandro dansen. Jag såg videon och tyckte en del av den var bra. Jag sökte på youtube Alejandro dance steps. Gör det du också! Där var det en tjäj med bra talang. Hon kan alla lady gaga danser. Av hon lärde jag mig dansen. Det är kul. Min lilla syster Leia som är 5 lärde sig också den. Hon dansar nu hela tiden. Just nu lyssnar jag på låten, bloggar och gör spanska läxor. Ååå! vad jobbigt att komma tillbaka och ha jätte mycket skol saker att göra hemma. Jag kommer inte ha tid med det!!!! =O / Ha det bra! Och bli inte sjuk för det blir riktigt jobbigt då! even om man vill skolka eller om man vill bli sjuk för att slippa skolan!//// Melina

Godnatt!

Natti natti bloggen ocg bloggläsare♥
Sov så sött och dröm inte mardrömar som jag brukar göra ibland ;S
Vi ses i morn puss!

//Guess who!♥ :P

hihihi

Generate your own glitter graphics at sayitwithglitter.net

hihi, skulle pröva om ja kunde.


Förut snackade jag Med Molly på fejjan(Facebook)

Haha, vi snackar om ganska konstiga saker.

Molly går i femman i samma klass som min brorsa, så vi träffas inte ofta. Jag tycker inte att åldersskildnad spelar så storroll man kan ju vara kompisar? Fast jag skullen kanske inte skulle vilja bli kompis med en tvååring..haha!

Oj ja har skrivit om kompisar i två inlägg idag hehe. Ville bara blogga en liten snabbis :P
Hej då pussi
//Sara


Do you like fish????

Hejj kom hem från skolan för inte så länge sen. Jag ska igentligen ha friidrotts träning idag men det är liksom lov från de samma sak på fredag men inte på söndag då är det träning. Synd att Melina är sjuk, vi brukar träffas på tisdagar och vi skulle ju kunna träffas ännu längre eftersom jag inte har fridrott, Hoppas hon inte blir sjuk länge för att det är ju jul snart.. Buhu har inget att göra! så det här inlägget blir tråkigt för jag har inte gjort någonting..

Men iaf jag tänkte bjuda på en bild (:

Goda tider xD Och vi båda var ju så fina på bilderna hah!
2 bilden♥
Och här några bilder på när Erik och jag kolsyrade mjölk


Jag tycker det ser jätte gott ut!Som milkshake men tyvärr var det inte så gott haha usch!

Jag när jag äter kolsyrad oboy usch där med! Kan ni se på mitt annsikte att jag plågas?HAHA!
Erik har vart min bästavän ända sen förskoleklass. Men nu ska ja sluta babla sees!
//Sara (; ♥♥♥

Supersjuk

Idag sov jag till klockan 2. Jag har skit ont i Öronen, Skit ont i huvudet, Hostar hjätte mycket och m.m. Jag kan nog inte gå tll skolan i morgon heller. Jag mår så dåligt. Jag kan klappt blogga. Jag skulle göra lexor i dag men orkar inte. "Förlåt Sara" men din önskan funka inte. kanske inte enns i morgon. :-( Det här kanske är första gången jag vill gå till skolan. Jag vill! Jag vill! Det är inte kul att vara sjuk när det är Lucia och dan efter. Jag hoppas ni läsare mår bra ialla fall! Kram///Melina....Host!

Lucia dagis

Här är de små! :-)
Idag klockan halv 3 gick jag till min lilla systers dagis. Där fyrade de lucia på sitt lilla sätt. Det var

 jätte gullit! De sjöng I ett hur i skogens slut, liten

tomte titta ut, haren skuttar fram så fort. knackar

på dens port. Hjälp ak, Hjälp ak, hjälp du mig anars

sjuter jägarn mig, kom ja kom i stugan i stugan mig,
räck mig handen din! DE sjöng tipp Tapp låten och

Sankta lucia så klart! De sjöng massa låtar! Efter

det fick vi äta massor av pepparkakor, saft och

lussebullar. Jag träffade Leo och Tom. De är Ranees

på TV3 och David helenius söner. Tom är tio år. Leo

är 4 år.

Här är en värs  som Viktor Ryberg har skrivit . Här

kommer den



Tomten

midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma.Alla sova i enslig gård djupt under midnatts timma. Månen vandra sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken


Ehh kommer inte på något? Men Sara kom igen! Men jag vet inte! Meen Sara allvarligt!Hmm jag vet inte! Åhh bara för att du inte kom på så blir rubriken jätte lång!Me sluta skriv då! Men det är du som skrive nää du!nää du!

Heejj! Hittar fortfarande inte min kamera sladd :S

Nu kom min syrra hem och hon var jättte sur hon sa:
Åhh jag är så jävla sur nu ska Sussi kanske ge Josefine bättre betyg än mig i syslöjd!
Sen gick hon upp och sa till mig:
När du går i sjuan välj inte syslöjd välj trää!!!
Sen gick hon upp.
Jag ska självklart välja träslöjd :) de e mycket lättare och inte lika hårt som syslöjd+att jag suger på syslöjd mer än jag gör på träslöjd xD.
Idag har vart en skön dag(föutom att ja hade yssjöjd hah)! Melina är sjuk igen! Jag har bara varit sjuk en gång det här året och de var i typ två dagar jag var hemma.
Max ska på luciagrejs sen i kväll. Förlåt att jag skriver så ointressanta saker! Men de händer inget intressant.
SNÄLLA GUD GÖR SÅ MELINA BLIR FRISK IMORRN SÅ VI KAN FILMLA OCH TA FOTO TILL VÅR HEADER!
Hoppas de funkar ;) vem vet?
Tror jag ska spela sims nu har fasnat för de!

Här är en bild:

Fattar ni nu? haha!
Vi ses!
//SARA <33

Lucia bilder

/////Melina:-)

Lucia!

Idag är det LUCIA! Fast jag är väldigt sjuk. Jag är inte i skolan i dag. Kanske i morgon jag också blir hemma. Hur tyckte ni videon var? Alltså Ander Andersson lucia? Jag vaknade kl 6 på morgonen av tjock hals och hosta. Jag tittade på Amber min lilla syster. Ni vet...lilla tjäjen.... i videon....Anders Andersson. Hon var tärna i lucia spelet. Jag tyckte att hon skulle va lucis skälv. Hon sjunger bra. Lucian ska sjunga solo en låt. Det skulle hon gjort tycker jag. När hon var tärna  hade hon ljus i handen, glitter i håret, vit kläning med krage och ett rött band runt midian. Hon var duktig. Amber går i fyran. När jag gjorde lucia spelet gick jag  i trean. De ändrade sen. Jag var också tärna då.


Såå kuul!

Hejj! Idag hade vi friidrottsdag på Bosön som sagt det var så kul! Innan skulle man svara i mail vad man villa göra, man kunde välja på:
Destans(springa långt)
Sprint(spring kort typ 60m)
Längd
Höjd

Jag och mina kompisar skulle göra sammasaker i samma ordning så vi blev super glada, först skulle vi köra Destans sen var de lunch sen sprint sen längd :)
Min dag har vart jätte rolig♥

Men iaf här är videon som Melina är med i som hon ville att jag skulle lägga upp,Hon sa de i inlägget nedanför men här kommer den!

Systrar och bröder jag ryker jag glöder woahwoahwaöhoh hej minns du mej! haha
Melina alltid lika envis haha!

Åhh Melina och Amber är så söta i videon <3

Jag älskar smileysar!

Hmm....Vad ska jafg skriva nueh?

Kommer inte på något sry!
//Sara

Ps. Min brorsa måste bli komiker! Han är född till de!

Toffing!

Lucia snart!

 snart är det lucia. Jag har kommit på en film som sara och jag kan ladda upp. När jag gick i 3.an fick jag va med på ett program som hette Bingo Royal typ. Jag fick va med på en kortfilm. Kort filmed hette Anders Andersson. I det avsnittet var det Lucia. Jag är Lucia då.! Hihi! Nu får se sen. Sara ska lägga upp den då! Jag säger till henne, Här på bilden är ett liten jul hus. hihi! ses!////Melina


SOOMMMAR♥ VINTER?

Buuhuu dumma Melina! Hon har gjort så jag längtar till sommaren haha! Jag som typ inte längtade alls ;( :D

Sommar kläder♥

Max bobbycar!

Studdsmattehoppning! Kan ni fatta att klockan var vid 22.00 tiden där?


WÄÄÄ! FÖR ATT JAG INTE SKA BLI VINTER DEPPIG TAR JAG VINTER BILDER NU!


Skidåkning i alperna in Italia hah.



Birger i vårt hotellrum i alperna. Åhh han är som en bror för mig♥ Han är bara sju år men ändå lika kul att vara med! Önskar jag fick träffa honom oftare! Isommras var pappa jag och Max på en ö på femtioårsfest med massa andra personer man skulle sova över också. Om inte Birger skulle vart där skulle de vara skit tråkigt! Jag Max och han hade så kul tillsammans! Också  spelade vi fotboll med Måns Gahrtons barn Elmer (vi känner han :P) och två andra killar, Det var så kul även fast jag inte är så mkt för fotboll. Jag minns att bollen alltid ramlade ner i vattnet när vi körde å jag ofrade mig rätt ofta min mjukis byxor blev genom våta hah! Engång var Pappa och Måns tvunga att ro efter bollen haha! Men dem klarade de Måns var duktig på att ro!
Mehh åhh nu tänkte jag på sommarn ändå! HAHAHA JAG ÄR JU OMÖJLIG! Och så saknar jag Birger oxå!

Vad tycker ni om julkalender föressten♥? det är ju Måns som gjort den? Själv tycker jag att den är bra! Puss på er!
//Sara


Blick tillbaks till sommaren! Ååå! sommar

Här är jag på båten! Ååååå!!!!sommar!!!! Här är vår båt på land. Vi är på en Ö Jag har bygt en mur för vågorn var stora sand slott! Födelse dag 17:de Augusti Bad! svalkande, varmt, blott, häligt!Här är Bianca när hon var bäbis! 
Jag tror jag blivit galen! Jag är galen! Jag länktar så efter sommaren! Jag länktar så mycket efter svalkande upppiggande morgon dopp på landet på bryggan!, jag längtar till fjärilar och gröna ängar, jag längtar efter klar blåa hav med kluckande vågor, Jag längtar efter att gå i linne och badkläder, Jag längtar efter cyckel turer på landet och hälsa på hästar vid hagar, jag längtar efter kompisar på landet och natt dopp kl 2.00, Ååååååå!!!!!!!
Vad jag längtar till sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musikhuvud!

Jag har alltid en låt på hjärnan! för 2 månader sen hade jag badromance , En månad och 3 veckor den hade jag thelephon, för 1 månad och 2 veckor sedan hadde jag Satelite av Beyonce, för en månad sen hade jag candyman,
för 3 veckor sen hadde jag 2 låtar som heter teeth och Speechless av lady gaga, för 2 veckor sen hadde jag just the way you are, för en vecka sen hade jag telephon igen och den här veckan har jag Alejandro,love game och
Nothing Else I Can Say av lady gaga. Men jag ska äta middag nu så trevlig helg! Kram/////Melina

Idol resultat

Igår såg jag på idol. Det var kul. Jag såg ju på genrepet så jag visste allt som skulle hända.
Jag såg också på cirkus muller. Jag brukar tycka om flickorna på klitteholm eller vad det nu heter. Men nu var det hämskt och konstit. Ni kan se det på youtube. Men jag vet inte vad jag tycker om vinnaren. Han var sådär tycker jag. Vad tycker du som läser detta? ha det bara!//// Melina


Konstig humor

Hejj! jag hittar inte min kamerasladd har inte sett den på länge ;( så de kan inte bli nya bilder bara gamla bilder.

Idag ska pappa har 50års fest, han fyllde igentligen år 19/11 men vi var i Rom då så det är mkt städining och matlagning här hemma.
Imorgon ska jag på på fridrottsdag på bosön(eller nu vad de heter) mmh..
Aja här är en video, som är så himmla tråkig så att det blir super rolig haha!

HAAAHA! Jag har rätt konstig humor..
Omöjligt att hata denna..
Nu har jag ingenting att göra..ska spela lite sims tror jag :D Sees!
//SARA
Ps. Min lillebrorsa sa att han inte kommer skriva förens vi fått en header.

LALAL

SAALVEE!(hej på latin..tror jag..hehe)

Idag är det fredag jippie
Och det har väl inte hänt nåt särskilt idag? Joo! vi fick till baka våra matte prov och så gitarrgrejsprov,gick inte så bra men blev godkännd.

Senare idag klockan sex ska jag dra i väg på fridrott. Och ikväll blir det nog tacos som vanligt och godis till idolfinalen,är säker på att Jay vinner. Igår åt jag och Max(lillebror) på Mcdonald´s för att mamma och pappa ínte var hemma. Och när vi var där kom en fullgubbe ugnifär när vi ätit upp och frågade om han fick sitta där vi bah Ehh..Men personalen kom och sa till honom att han inte fick vara här och lämna oss ifred,men fulla gubben sa bara imot att han fick sitta där och att hon tyckte personalen var en ful elak gammal gubbe haha. Mwen personalen sa till han igen och igen, och gubben sa att bara ring polisen då! Sen så sa jag och Max hejdå och rusade till spårvagnen. Bärettar lite konstigt så ni kanske inte fattade någonting men aja.

Nu kommer inte jag på någonting mer att skriva om..
 inga bilder ses!




Idol

"Tja!"Haft tråkig dag. Bara massa läxor! Därför har jag inte träffat Sara och Max i dag. Föresten! Han bloggar aldrig! Hoppas ni inte bryr er för det gör inte jag! Jag har glosor i engelska som består av grund form, Imperfekt, perfekt och svenska. Det är 50 ord!!! tills på fredag.
I morgon ska jag på Idol genrep! Jag ska gå med min kompis Melani. Det ska bli skoj! Men nu måste jag sluta.Läxor! /// Melina

Animation

Hajjooow! Idag i hade vi idrott och vi dansade,jättekul och lyssnade på asbra musik!not. Vi dansade någon skum polka grej och vi dansade till clownmusik yey! Jag suger värkligen på att dansa..Aja slut med tråkprat. Våra filmer vi gjort har lags ut på youtube!
Här:

                                               0:45 de e min bror de haha!
haha! nanananananananananananaJOOHAAAN!

herrå!orkar inte skriva mer nu!
//Saraaaah

Jag=Oallvarlig.

Hejj! Förlåt att jag inte bloggar så mycket men när vi skaffat en design och Header så kommer jag blogga mer,Fast varken jag elr Melina kan sånt...så de blir nog inget vi måste nog lägga ner bloggen..*suuck...............................................
HAHAHAH SKOJA MED ER! VI KOMMER FAKTIST SKAFFA EN HEADER! HUR? JO FINASTE SÖTASTE BÄSTASTE KLARA SKA HJÄLPA OSS OHYEAH!
*host* ursäkta för min konstighet.
Jag klarar inte av att vara allvarlig jag är inte någon allvarlig person tyvärr. Alla som känner mig håller nog med om de.


Iaf jag lånar min brorsas datelidator nu så jag tänkte bjuda på någon bild.



                               ?
Annoying Orange, en kanal Max gillar på youtube

Vi=Snyggingar

En ful bild jag gjorde. När jag tog den bilden på mig hade jag vart på disco dagen innan så jag hade en Bad Hair Day den dagen haha xd


Idag var Melina här, Vi köpte massa chocklad mums! Kollade på när Passe(Max lillebror) spelade Tvspel Spiderman haha. Vi åkte pulka oxå i en Backe med massa träd i och Max åkte in i en sten, det var skoj att åka men men mina händer dog av kyla aja puss på er!
//Sara who will kill you

Skola

Hej läsare! Jag är på It nu och ska sluta efter det. IT är när man holler på med datorer. Kan inte så mycket om jag ska va älig! Men Sara kan massor. Det är hon som redigerar filmerna. Om nu redigera stavas redigera.
Hihi! Men vi har inte skrivit på så länge så vi ber om ursäkt! Sara glömmer alltid! Men hon har fortfarande inte
lagt ut del 1 i TOP model!!!!!!!!!!!!! Vi är klara med del 1 men något har hänt säkert. Alltid krångel! Våra uppgiffter i Gullwer är 
      Sara:                 Melina:               Max:
      Skådis                Skådis               Skådis
      Redigerare          Fotograf             Komiker

Men alla är ju varandras grej i blad för att man ska göra något annat.

Men jag skriver mer i dag. Det ät sista dan på anumeringen för i år!!!!!! Vi ses! ///Melina

RSS 2.0