FÖRLÅÅÅÅÅT! xD



Heej'
 Sara här! Förlåt att jag inte skrivit har haft fullt upp och dåligt minne xD. Jag har bara en film att lägga upp för att vi redan laggt upp dem bästa haha. Den filmen är gammal men ändå :). Jag har inte hunnit lägga upp dem nya filmerna. Förlåt så himmla mkt! Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att vi hade så mkt tittare :) så det är lite kul att vi har de.
Om idag:
Idag ska jag på middag hos min moster Karin det ska bli roligt. Just nu gör jag ingenting elr jag bloggar ju såklart. Och jaa en header ska komma :). Nu måste ja avsluta hejdå! Heejdå!
MvH/Sara :) <33

Lite filmer


här är några av våra videos dem vi tycker mest om!Komentera vilken som ni tycker e bäst om ni har lust. Om ni vill se fler filmer sök på gullwer på youtube :)
Idag ska Melina och Sara på deras animering och vi ska tvinga med Saras brorsa Max.


Den filmen när det är många tjejer har vi gjort på animeringen. Nu har vi precis påbörjat en film fast vi kommer lägga ut den sen
Hejdå!//Max,Melina och Sara + Sitch.

Kul att du kollar inn på vår nya blogg! :)

Hej allihopa! Det här är Melinas,Max och Saras blogg. Här kommer vi lägga upp filmer som vi gjort(vår kanal på youtube heter gullwer)Och så kommer vi lägg inn foton och skriva lite om vår vardag! Så fortsätt att kolla inn får blogg :D Vi kommer att lägga upp minst ett inlägg om dagen :) Och vi kommer lägga upp runt tre filmer i veckan!
//Melina,Sara och Max

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0