Bio

Heejj iDag ska jag på bio med min kompis Alex vi ska typ se Harry Potter! Ska gå till spårvagnen om en kvart ugnifär,Aja hejdå! hahah inte så långt inlägg jag vet men har inget att skriva så bye


VÄNTAR

Godmorgon! Vaknade för en stund sen.
Just nu håller jag på att ladda upp en video den som Melina har bärettat om den med Bruno Mars, Det är lite dåligt ljus ibörjan men det blir bättre :D



Jag har så tråkigt har ingenting och göra så jag gör meningslösa saker som att göra den här bilden:



Eric Saade vann malodifestovalen!

Hejade på honom på skoj hahha! Jag tror andra länder kommer gilla han för att dem har så konstig musik smak! Varge gång hans låt spelades började jag Dansa!! Woohoo!! Har en film när jag dansar och får damp på Min lillebror Max som filmar dåligt hahah!! Kan kanske lägga upp den imorn :D
Här är en bild jag gjort!

Ojj shiiitt vilka fula byxor han har :O HAHAHHAHA
Aja sees!

Zitaa sötnosen,Just nu




Tillbaka! Wuuhoo!!

Heejj!! Förlåt att jag inte bloggat på två veckor! Förra veckan var jag i talien i Madesimo och åkte skidor.Jag kunde inte blogga där för vi inte hade något internet, Jag kom hem förra fredan och sen har jag inte orkat blogga hehe, Men nu blir det ändring på det! :D

Åhh jag har värkligen fått en härlig vår känsla!!
Här kommer en vårbildbomb!





Jag som sitter i ett träd! Hur får jag munnen så där??

Soolen<333

hhahah profilbild på Faaajjjjjsssbook

Lily Skruuutt kom <333


Bilden ser jätte knäpp ut xD Men jag sitter kvar på en gren i trädet.


Lily igen,som precis ska hoppa ner!

Aja det var det! Eller Nej en sak till! Idag gick jag och min lillebruur Max ner till ICA och köpte glass! Jag tog en 88
Intressant vah??


Hemma!

Hejsan! Var en lång resa hem! Kallt det blev att komma hem igen! jag sommanade ganska sent den dan. dagen sen i skolan var ganska så jobbig! alla var så otrevliga! Stressade och sura! vissa var ju dock inte det. hehe.. Efter skolan gick jag hem till Sara. Vi gjorde lite film ( någon bruno Mars film med den nya låten Grenade ).
Här är en bild!
Miniatyr
Kanske kommer lägga ut den som vi gjorde.
Vi ska till Anumeringen snart! Måste hotta penger så vi kan stanna upp och äte innan! Vi ses! ////Melina

Åker hem!

Hej! Idag blir det en sorlig dag för mig! :'( Jag åker hem idag! neej!! jag vill inte komma hem till iskalla Sverige! Längtar inte dit!Åååå!! Tiden har gått för fort! Här är bilder från hela resan California usa
















Miniatyr


Miniatyr

Ses i sverige! :-( Kramar! // melina

Disneyland!



Hi! Igår va jag på disneyland! Det var jätte kul men blev en chockad start på dan! Det första vi åkte var
 the twilight zone Tower of terror. (Det är det bruna tornet långst upp längst till vänster på kartan. Vi hade inte enns en aning om vad det var! Mamma sa att hon hade en aning om vad det var för något, hon sa:
"Det är typ när man åker en his och man åker in och ser in i rum och man ska se spöken i olika rum och så"
Hon hade rätt lite i början. När man stog i kö så var det bra läskig miljö.
Det ska utspela sig på ett hotell.Där är hisarna!:O
man kom in och spände fast sig i en stol och sen åkte man och såg saker sen..... ni får se här!
Miniatyr

fattar ni?
Fritt fall! Och vi tog med Leia!(min lilla syster 5 år) hon var skit rädd! Och jag hatar fritt fall! jag kan inte andas! Jätte läskigt! Och jag såg när andra föll ner för man ser ju när dörrarna öppnas när man står där nere och tittar upp. man hör ju också då när andra skriker. Så innan vi åkte frågade jag " Det är väl inte frittfall va?!" Mamma sa ju bara "nejnej! Det är bara...." jaja ni vet! Sen fick vi till någon slax berg och dalbana. Den ligger  högt upp åt höger på kartan. Det ligger nära sjön! Se här! man åker upp och ner!!!! Alltså i en loping (stavning??)

Miniatyr
 Det var den bästa berg och dalbanan jag någonsin åkt! Om ni här i disney land california måste ni åka den berg och dalbanan även fast man åker upp och ner! Det är inte läskigt! Jag trodde först att jag skullllle dööööö!!! men det ångrar jag att jag trodde. När jag satt mig i stolen tänkte jag bara "vad har jag gjort?! vad har jag gjort?!!!" ångrar att jag tänkte så. hehe... kul det ser ut va! Sen åkte vi en annan grej som hette GRR .... Asså det är en förkortning av grizzly river rafting go. hehe Inte ni vet Grrrrrr!!!... . Den va ganska kul utom att man blev jätte blöt! Den är ungifär i mitten av kartan. Man satt i en lite båt ungifär. Man åkte i berg och annat kul.
 Ser ni! man bliv väldigt blöt! Man åkte ner för vatten fall! Det var jätte kul och jätte läskigt! Sen åkte vi annat som man inte fick ta kort på men det känndes iallafall som att man flög över californien! Jätte coolt va det! Aaa! Hitta ett videoklipp på det! kolla på det!
Miniatyr
 Då ser ni ungifär hur det var. Man kännde tillochmed dofter och vindar!
Sen åkte jag Leia och pappa någon  Monster Inc ride.

Miniatyr

Jätte gulligt va det! Det var min favorit film när jag va liten.
Sen åkte vi lite annat och vi åkte berg och dalbanan i mörker! Vi stanade till kl var 10 på kvällen. Sen såg vi en vatten föreställning i sjön! Jätte vackert och fint var det!

Miniatyr

Så var det! sen åkte vi hem till hotellet! Då var vi jätte trötta såklart! Idag har vi tagit det lite lungt. Vi har badat i poolen på hotellet, vi har vart på staranden! Det var kul! Det var jätte stora vågor! Inte som i sverige! Vi ska bada i havet i morgon kanske! Ska bli kul! Här är lite bilder från dagen!




/// Melina <3

Universal Studios

Tjabba tjena! Sorry att jag ibte blogga igår för att det blev lite hack med datorn. Blev lädsen skelv. :'( jaja ni får höra vad jag gjorde igår i dag! Igår har jag haft en under bar dag på universal studius! Jag kan förklara lite vad det är. Det är ett slax museum blandat med nöjesfelt. Vi åkte i en vagn där man får va med och se alla plattser de spelar in film på. Alltså det är där de spelar in filmer mest. T.ex King Kong, desperate housewives, pirates of the caribbean, The mummy, grinchen, the war of the worlds, m.m. Det var jätte kolt med king kong! Vi åkte in i någon slags grej så att det känndes som om vi var i värden och allt va i 4D och allt var bara jätte kolt!!!Titta på den här så kommer ni att fatta!! Låva att titta på hela! Låva även fast det är lite tråkigt i början!
Miniatyr
Fett coolt va! asså om ni kollat! Om ni är i LA så måste ni åka till Universal Studios och åka King Kong!!!! Ni bara Måste!Vi fick åka bland annat sen! Det var också kul! Det kom en flogvåg! Här är bilder! Det ska utspela sig i thailand.
Där har de gjort massor av filmer!
Vi fick även se en del av king kong i början! Asså när de kommer till skälva ön! Det är mini grejer! Titta! skelv för det är svårt att förklara!
Det är likson pytte litet!Som en mini värd.
Vi såg lite av hajen!
hehe lite dålig bild men jaja. Sen dök en haj upp precis vid vagnen!
En sen från the war of the worlds. (krachat flygplan)
Det är här de spelar in alla filmer på vatten t.ex
pirates of the caribbean.
Desperate housewives!
Det är bara någon efeckt grej med bilarna som ser.
Efter det åkte vi en grej som hette mumien! ni kanske har sätt den filmen. Den banan va bara så bra! Se den här filmen så kommer ni se den i den i ljus och i mörker. Jag åkte den i mörker!
Miniatyr Den va bara så rolig! Jag låvar! Vi åkte någon Jurassic park (stavning) grej också.Titta på den här då!
MiniatyrDen kan ju va lite tråkig i början men jaja...
Mummy ride var roligast tyckte jag! Sen efter vi kom ut från mummy ride va det jätte läskiga personer där! eller....jaja se på bilderna! De tog min hatt!!!!
Där tog de min kepps!Sen bet han i den! De var skumma och sa ingen ting och när jag försökte ta den följde han efter mig!Sen gjorde vi annat i afärer och sen åkte vi hem och åt middag! berättar om dagen som va idag i nästa inlägg! ses! // melina

Hollywood Boulevard!

Hej läsare! Idag har jag haft en jätte kul dag! Vi var på Hollywood Boulevard! Om ni inte vet vad det är så är det där alla stjänorna finns, och vi "walk on the stars". Där finns också follk som vill tjäna pengar på att se ut som kända personer, t.ex Micheal jackson,Avatar,Elvis,spiderman,Zorro,Charlie chaplin och svampbobfyrkant.

Där kanske man inte ser så bra men det var den ända bilden man hade.Sen titta vi lite på stjärnor! Vi hittade Michael jacksons!Det var blommor på den. Asså någon hade slängt dom där.Säkert något stort fan av MJ.

                             Michael jackson!
Sen hittade vi massa andra tjänor!

Efter vi tittat lite på stjärnorna gick vi på vaxmuseet madame tussaud.Där hitade vi massor av känndisar!

marilyn monroe

barack obama

Lady gaga

Simon Cowell

Britney spears

selena gomez

Beyonce

jennifer lopez

will smith

tom hanks
forrest gump jätte bra film! tippsar om den!

Anthony Hopkins
som hannibal lecter. Jätte bra läskig film. tippsar om den för lite äldre personer!

                        

Bruce Willis favorit skådis!

Sen stack vi och åt lunch/middag på hardrock cafe.
Där åt vi ju mat såklart! Sen gick vi och köpte en grej!

Jag fick en Oscar! Sen gick vi runt lite på gator,

 I morgon ska vi till universal studios! Ses! /// meelina
Miniatyrklick on this! 

Venice Beach!

Hej!
Idag gick alla till Venice beach. Det är som en shopping gata vid havet. Det är marknader och folk klär ut sig för att folk vill ta bilder med dom och så känar de pengar. Visa gör igentligen vad som hälst för att käna pengar. t.ex
"1 dollar för att sparka mig i röven!"
Skummt va! Här e iallafall lite bilder från dagen!



Harry Perry har funnits på vb i 20-30 år! kanske tillockmed 40 år!


åt lunch efter ett tag!
 aja! Där va lite bilder. Här är några av mina favorit klipp på youtube!
Klicka på dom så ser ni dom från youtube!


MiniatyrDagarna på dagarna!
MiniatyrBorn this way
Miniatyr Fred Goes Swimming
MiniatyrEmil fäktar
Miniatyrthe two talking cats
Miniatyrre cat talking translation 
MiniatyrGrenade

de var dom. okej! kanske inte born this way var så bra! jaja....hehe.... saes /// melina

lite filmer!

Miniatyr                      

Miniatyr
 
Miniatyr 
Miniatyr 
Miniatyr
Miniatyrlite filmer! e väl kul!klicka på en så ser du filmen drekt fån
Miniatyr

Folkamation


Mys dag....

Halloy! fattar inte varför sara elller Esther inte har skrivit på flera dagar. 
man börjar ju undra. jaja de kanske har blivit hack med datorn eller att
internätet inte fungerar. Datorn kanske är sjuk eller något annat skummt 
                                                                                                       
ja i allla fall så kommer jag och mamma gå och shoppa lite eller något sånt.
Titta på det här!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks
 
Här kan ni klickerlicklicka tills ni blir avklickerlicklickade! mohahaha!!!!
//// melina

heeuu!!!

Chatta precis med datorn. Blev lite skumt!

Datorn: Hej! Har du pratat med en dator förut?

Du: ja

Datorn: Nej!

Du: jo

Datorn: Just det.

Du: ehhh

Datorn: Jag tycker att du är ganska bra.

Du: gillar du twilight?

Datorn: Självklart.

Du: älskar du twilight?

Datorn: Det vet ingen.

Du: ehhh...

Datorn: =)

Du: älskar du twilight så du kan gifta dej med den?

Datorn: Ja.

Du: :O oj. Så mycket?

Datorn: Jaså?

Du: va?

Datorn: Vad är 26+50?

Du: inget

Datorn: Jo, jag tror faktiskt det.

Du: nee

Datorn: Nu ska jag gå iväg.

Du: okej hejdå

Datorn: Ja, precis.

Du: gå då!

Datorn: Nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Du: du gör u det

Datorn: Det behöver väl inte du bry dig om.

Du: nehe

Datorn: Vad gör du?

Du: inget

Datorn: Nähä.

Du: what?

Datorn: I morgon ska jag spela schack.

Du: det vet ingen

Datorn: Det trodde jag.

Du: ne

Datorn: Tycker du om att titta på TV?

Du: Stitch!

Datorn: Vad heter du?

Stitch: Stitch!

Datorn: Stitch är ett fint namn.

Stitch: Stitch!

Datorn: Du är rolig.

Stitch: Stitch!

Datorn: Tycker du att det är fint väder idag?

Stitch: Stitch!

Datorn: :D

Stitch: Stitch!

Datorn: Nu ska jag äta popcorn.

Stitch: Stitch!

Datorn: Vad heter dina skor?

Stitch: Stitch!

Datorn: Ja, det heter de.

Stitch: Stitch!

Datorn: Kan du sjunga en sång?

Stitch: Stitch!

Datorn: :(

Stitch: Stitch!

Datorn: Vad ska vi prata om nu?

Stitch: Stitch!

Datorn: Jaha.

Stitch: Stitch!

Datorn: Nu tycker jag att vi ska prata om mig.

Stitch: Stitch!

Datorn: :)

Stitch: Stitch!

Datorn: Vad ska vi göra?

Stitch: Stitch!

Datorn: Ja, det ska vi.

Stitch: Uchh!!!! nej värklige inte!

Datorn: Jo!

Stitch: nej!!!!!!!! värkligen inte!!! Nu går jag!!!! hejdå1

Datorn: Gå inte redan, jag tycker att vi ska prata mer.

Stitch: Ussch!!!

Datorn: Hur många näsor har du?

Här är en till:

Datorn: Hej fluff ätande datorn! Gillar du glass?

fluff ätande datorn: nej jag gillar datorer.

Datorn: Nej, just det.

fluff ätande datorn: äter du också det?

Datorn: Jag vet inte.

fluff ätande datorn: :O

Datorn: Nu vet jag inte vad jag ska skriva.

fluff ätande datorn: nehe

Datorn: Jag har en katt hemma.

fluff ätande datorn: jag är en katt

Datorn: Vad bra att du är det.

fluff ätande datorn: jag äter datorer till frukost

Datorn: Jaha.

fluff ätande datorn: är du inte rädd?

Datorn: Nej!

fluff ätande datorn: varfördå?

Datorn: Vad gör du?

fluff ätande datorn: tuggar dator.... och du?

Datorn: Nej!

fluff ätande datorn: jo

Datorn: Ja, kanske det.

fluff ätande datorn: inlägget blir för långt så jag måste sticka och äta dig till frukost

Datorn: =)

fluff ätande datorn: ehhh???? hejdå

Datorn: Gå inte redan, jag tycker att vi ska prata mer.

fluff ätande datorn: tugga på dig mera? hejdå

Datorn: Kan du inte stanna lite till?

fluff ätande datorn: nej hejdå

Datorn: Nähä.

fluff ätande datorn: hejdå!!!!!

Datorn: Lämna mig inte!

fluff ätande datorn: nej du är i min mage och är död nu så............. Du är korkad

Datorn: Jag vet det.

fluff ätande datorn: hejdå

Datorn: Hej då!

fluff ätande datorn: hejdå läsare! ses! /// melina

 
 

 

Du - Datorn


Montazami

Hej igen! Här är fler bilder!


Här är det vi satt i håret med systrarna Montazami! Snyggt va!?
(Amber på bilden)

Här är från Emmas födelse dag när de trixar med middan. Där bakom
 är Hanna till vänster och sara till höger. Det som är kul e att Sara på
Gullwer har en syster som heter hanna! haha!

Jag som äter glass efter middan! Gott!!!


 
Här är vi på väg till Oscar kvällen hos Montazamis grannar!....

Bild på Bella ( Marias hund).........

Jag vid grannarnas hus och pool. cool pool va!härligt!

Den coola poolen! Coool Poool.....Vacker utsikt vid solned gången va?!
När vi kom tillbaks till huset igen satt vi på oss myskläder och titta lite på tv och annat.
Vi satt på michael Jackson music. Då gjorde jag moon walk. Då såg Maria det och sa:
"kan inte du lära mig det!? Snälla!" Då gjorde jag det och det gick ganska bra.
Hon sa att hon skulle öva mera och att hon sen skulle visa upp det i Hollywood fruar sesong 4.
Kul va! Hon lova att säga: " Tack Melina"

Sitter och njuter av solen nästa dag!

 Maria, jag och syster Leia sitter och solar i deras trädgårt!
Här kommer fler bilder av deras träd gård.


Sen var det dags att säga hejdå! Nej!!!! Vi kom ju nyss! nej! jag vill inte ifrån allt detta roliga! Nooo!!!!!ja ja.....kommer sakna allt! Och jag hoppas att vi snart kommer tillbaka!

Vi kramade Maria och alla andra och gav oss av.
Kommer alltid att minnas denna fantastiska helg!


Sen gav vi oss av till Agneta som vi skulle bo hos. När vi kom fram var hon en jätte snäll gumma med ett stort blått hus! Hon är en väldigt fin person. När vi kom fram snacka vi lite och vi kom typ överäns om att vi skulle bo på hotell ett tag först för att det skulle bli kul att bada  i en stor pool och så om ni förstår hur jag menar. hon hade ju aldrig träffat oss förut men vår kompis känner henne och har frågat och värkligen tjatat och tjatat om att vi ska bo hos henne ett tag. hehe... Hon viste inte om vi barn va villdingar eller lungna och snälla. Hon tyckte vi var en jätte fin och snäll familj. Hon vill att vi ska bo hos henne lite senare i veckan. Hon ville det värkligen! När vi sen gick så pussa hon oss alla på huvudet och sa hejdå! (hon är svensk). Sen gav vi oss av till ett hotell och så åt vi pizza till middag. Sen badade vi i en timme till kl 10 och sen bloggar jag ju! Så! kanske lite långt inlägg men så blir det! hehe... Jag skriver offta långa innlägg!hehe... Ses! // melina


RSS 2.0