Tillbaka från bosön<3

Heejj kom hem från friidrottslägret igår! Kul har det vart! På lördagen var vi först i Zätrahallen och tävlade fast jag tävlade inte,Sen klockan tre åkte vi vidare till Bosön när vi var framme bytte vi om till badkläder och badade skoj,skoj. Sen när vi badat klart och så åt vi middag,jag minns att det var gott vi åt men inte vad det var haha! Sen så fixade man lite i rummet som man skulle sova i och efter det kollade vi på någon golf film i en aoula(stavniing??) och käkade godis. När filmen var slut skulle man gå till sina rum och göra sig i ordning för att lägga sig. Man skulle gå och lägga sig klockan 21.15 men ingen gjorde de såklart!Vi gick till någras rum och lekte maffia det var ruuuligt! Jag och dem jag delade rum med gick och la oss klockan tjugo i tolv typ. Sen nästa dag blev man väkt klockan halv åtta,åt frukost,tränade två pass sen lunch tolv-ett, sen två pass till sen mellanmål och sen åkte man hem.

Ohh juste! Någon brottare typ Magnus Lindström eller något var där :D Och Charlotte Kalla<3333 Jag frågade om hennes autograf! Hon skrev på min tröja :D fast det syns knappt...



Som sagt så syns det inte alls bra men aja.

Hare gött! xD
//Sara

Irobot

Tjabba! Jag tror jag vet varför Sara inte lagt upp något inlägg! Hon har något med friidrotten. I dag har jag fotat jätttttte mycket! Jag har bestigit berg! Klättrat upp i träd! gått på isen! m.m!
Jag var ute i 3 timmar. Jag fota med min systemkamra. Bilderna blev bra. :-)
Sen när jag kom hem halvsov jag en stund. "trött" Sen simma jag i 1 och en halv timma. Vi hade lagkapp! Vi vann 2 av 3 tävlingar! Yheeey!!! Sen när jag kom hem såg vi på Solsidan. DEn var bra det avsnittet.....utom en sen. Annars var allt bra! Hahaha! SEn såg vi på irobot! Den var jätte bra.....men jag fick se bara halva för att mamma sa att det var skola i morgon och att jag moste sova. :-( Får hyra filmen nån gång eller köpa. Det handlade typ om vissa robotar som var goda och vissa som var onda som typ förstöde allt. ????? . Fatta inte riktigt. Det var en robot som jag gillade. Sonny hette han. Han var smartast och snällast. Han visste inte mycket i början. T.ex vad Ilska var. Sen blev han ganska smart. Men han dog....................:-(........................DEt var synd om honnom för de hade sagt att han skulle dö. Det var så sorligt när han sa
-Kommer det göra ont?
Buhhhh.........
Här är ialla fall en bild av filmen. Roboten längst fram är Sonny. :-(

Han är så söt! Och ser så oskylldig ut! Kram /// Melina


Sent!

Nu är klockan ganska så mycket! ;-) Amber och jag gör helium röster på Ipoden! Kul! Jag har även fotat henne med min sustemkamra! De blir bra!!! Amber ler med tänderna. Har äntligen fattat! :-D Men ska fortsätta busa med ipoden! Sov gått!
Ingen sover före mig

Bästa dan ever!

Hejsan! Nu är jag ganska trött men jag bloggar endå! :-D Idag hade jag bästa dagen på länge! Som Sara sagt så har jag ju vart på lets dance grenrepet! Jag filmade VÄLDIGT mycket! jag tror nån film blev 20 minuter! men jag fick med Alexander Rybacks (stavning?) Bichklapp bra! hahah! Man hörde smällen even om man va en kilometer bort! Skoja bara! XD men det var kul! Efter allt så tog filmkameran slut på batterier! Buhhh.............. men det gick säkert bra endå! jag ska nog dit fler gånger! Så Lugnt! Men efter det när genrepet var klart fick jag träffa Jonathan och Oksana! Jag blev överlycklig! De också tror jag!!! Jonathan lyffte upp mig! Hahha! Men jag blev värkligen så lycklig så jag ville gråta! Av lycka så klart! Jag hade ju saknat de! De är två av de bästa människorna jag känner! Jag fick också träffa Alexandra som jag chattat med på FB ( facebook) Hon blev värkligen glad då! haha! Hon ville ju träffa mig. Sen gick vi till sminkrummet för att hämta sminkprylarna. Då träffa vi på Anders Bagge och Andereas Weise. DE 2 är ju faktist kompisar! Haha! Andereas kallar sig skällv för Robin Hood och att Anders Bagge är hans kompis som är munk som säger i en sen " Ut ur kyrkan! Ut ur kyrkan!"
Hahahaha! Men sen träffa vi Ann i juryn. Hon har dömt mig förut! Hon kom ihåg mig för att hon tyckte jag hade bra och snygga vrister. hihi! Sen åkte vi hem. Då såg vi på lets dance! Ååå! Vad bra att inte Alexandra åkte ut! Hon är nog lika överlycklig som jag! Hahaha!!! Kramis!!!!//// Melina <3 Zzzzzzzz

Bye!!

Godnatt! Kommer inte kunna skriva i helgen..kanske från min mobil! Måste gå upp klockan sex imorn!!Hinner inte skriva mer!!

//Sara

FREEEDAAAWG!!

Idag är det fredag(jippie) Och i morgon ska jag på läger och så ska jag tävla(dubbel jipippiee) Igår åkte Hanna(syster)  på klassresa till fjällen och pappa följde med. Så det är bara jag Max(lillebror) och mamma hemma,Fast Max ska på disco idag så det blir bara jag och mamma vi ska nog kolla på film. Men innan det ska jag på friidrott hehe. Idag ska Melina på let's dance hon ringde på och bad om att få låna videokameran, Och det fick ju hon såklart ;D.Hmm..kommer inte på något mer...Hmm Jo! Igår var det någon i 9:an som gjort en stinkbomb i Melinas korridor stackare! Och jag har spanska i den korridoren åhh det luktade så skiit äckligt! Stackars Melina vågade inte gå till sitt skåp aja måste gåå nuu!!

(Melina på bilden)

//Sara

TÄNKTE TA EN DUSCH..KANSKE BLIR LITE SVÅRT..



Lovar att blogga mer i morgon! Pusshej!
//Sara

102 inlägget



Yeey! Jag hade inte tänk på det förns nu så jag får skriva om 102 andra inlägget istället Hihi♥



Jag kollade igenom lite gamla inlägg och du hittade jag en jätte rolig komentar haha! Jag skrev att min bror var född till komiker då skrev någon:


Hahha! Jag tycker inte det är taskigt:P Utan rooliigt!

Aja nu ska jag tjata på pappa att den här Tjejen vill ha middag!! Sees♥

//Saaraaa

Onsdag,Onsdag,Onsdag

Idag har jag vart i skolan..såklart hehe.
Först Svenska,Det var Okej vår lärare var sjuk så vi fick vikarie.
Sen Klassfröreståndar timme, Skoj killarna fick städa korridorerna medans vi tjejer fick vara i klassrummet och inte göra någonting typ hihi!
Sen hade vi Matte,Äckligt!!(fråga inte varför :P)
Efter det hade vi lunch, Korvstråganof(staving???) Heelt Ok.
Sen Spanska,Ok det med.
Efter det hade vi NO, Vi skulle vara i datasalen och ta reda på fakta om planterna och jag kunde inte logga in och det gick inte att byta lösenord så det var Tråkigt! :P


Har typ inget bra att skriva :P
 Ajaa..Ni får en bil från i helgen

Fiin va? xD
//Sara

Jobbig skola!

Åååå!!! idag har det vart en jobbig måndag! Trött hela dan! Det har kännts som en evighet! :-p Först hade vi engelska! men där fick vi se lite film! Det var ganska kul men endå tråkigt! den var 14 min lång!

Sen hade vi Svenska! Den blev konstig...... för att vi gick till bibloteket bara för att låna en bok och sen läsa några sider i den...............???????????????????.......................Men,men...........

 Efter ett tag blev det tråkit så jag rita en bild av pysen! ( min katt) han har gult och blått öga!
 Blev lite sne men ni ser endå! hihi! ;-) Sen hade vi idrott. också tråkig! Det ända vi skulle göra va att springa runt,runt och runt igen och hoppa över plintar! Sen skulle vi göra sittups och armhävningar. Sen var lektionen slut! Boooooooooooring! Sen var det mat. Äklig mat! Åt typ inget! Sen var det ialla fall 1 timmes rast. ganska skönt.....om man vet vad man ska göra! Jag var så trött på att hitta på något! och sara hade inte rast på min rast så jag hade tråkit! Sen hade vi SO. Då såg vi också på film! Men den var tråkigare och konstig och konstig! Det var en medeltida gubbe som prata och sedan gick iväg hela tiden!!!! Skitttt skummmmt!!!!!  men sen gick jag hem! Skönt trodde jag!!!!!!
 Jag var bara hemma i en halv timme och packade simväskan och dansväskan för jag hade dans precis efter simmnigen!!!!!!! Ååååå!!!!! Aaaaaaa!!!!!! Orkar inte mer!!!!!
PÅ simnigen var det hjätte jobbigt också! Vi skulle simma

          En hundring krål + 4 st fjärlls tjugofemmor  Och sedan allt detta 10 gånger!!!!!!!
Allt detta är = 2 kilometer!!!!!!!
När jag skulle till dansen var jag urpumpad av energi!!!!
Orkade inget. Men som tur var hade mamma med sig mat i bilen! Yheeey!!
Jag dansade då i 2 timmar till klockan 9. Och nu är jag hjätte trött så jag skulle igentligen gått och lagt mig för en timme sen. Men ni är viktiga också!!! Alla läsare!! Men jag menar inte nu om ni misstolkar att jag suttit och skrivit i en timme för det har jag inte!!! Bara 25 minuter!!! hahah! Puss och Kram!<3 Hoppas jag och alla andra som hafft en dålig dag får den braiga dan i mårgon! Och förästen! I mårgon gör vi en ny film igen!!!! Kram och puss igen!<3 ////Melina


is....ÖVER ALLT!!!!!

Hej hej!
Åhh vad jag hatar det här vädret!! Det är is över allt och super halt! Även fast det är sandat! Jag halkade baklänges när jag var på väg till skolan :( Och det gjorde ont varge gång jag gick,Och ännu ondare när jag skulle börja mig ner,Har under skåp(buuhuu)

♥♥♥DEET ÄR SOMMAR JAG VILL HAA♥♥♥

Laaandeet♥

BobbyCar! xDD


Hoppa studdsmatta mitt i natten♥

Aja ses♥

//Sara
Ps.Lite många hjärtan kanske..♥


Twister

Heej! Ska snart sova! klockan är ganska mycket! :-/ Men i kväll såg jag en bra film! Jag tippsar om den! Den heter Twister! Det handlar om ett gäng forskare. De forskar tordados. Den är bra och spännande! Jag skulle facktist villja se en riktig tornado någongång! De finns i mitten av U.S.A. De kommer bara typ en gång om året för de som bor där. Så här går det till för de! Om de lyssnar på radio eller ser på tv så hörs det eller ser man "Tornado Varning" Då går alla till sina skydds rum! Det verkar spännande att va med om en! Här är en tabell om vilka som är farligast och störst och starkast!

               
 OFARLIGAST <  F1  F2 F3 F4 F5 > STÖRST Å FARLIGAST



Här är en bild på en tornado!
//// Melina

Nigahiga <3333

Här är gamla braiga nigahiga(känt youtube konto)

MÅSTE BÄSTELLA EN IPODHUMAN NUU!!

Denna tröttnar man aldrig på (:

KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL NIGAHIGAS KANAL

Nu ska jag ta ett varmt bad tror jag! Ses!<33
//Sara

Rubrik:hmmm..kommer ej på ngt

Idag har jag typ inte gjort någonting (')_(') hehe
Jo jag har spelat sims,Jag gjorde Lady Gaga haha! Och så fixade jag en tomt och ett hus till henne eller flera hus då :P
Jag orkade inte göra så bra för jag är laaaat :P
Tomten jag fixade

Lite missbildad pool xD
In i från:



Hennes sovrum:

Nalle!! xD

Aja skriver mer sen! Sesibesi

//Sara


I <3 Cookie

Jag fick sjuss(kan fortfarande inte stava de :P) hem från fiidrotten av Sofies(kompis) mamma. Träningen var bra man fick välja vad man ville göra,Jag valde häck för att Sofie och Stella ville de(mina kompisar).Oj det blev rätt mycket paranteser :P. Vi hade stafett på slutet! Det var skoj det var tjejerna mot killarna,och vi låg efter så då sa tränaren till en tjej att hon fick fuska och då gjorde såklart alla tjejer de haha! Killarna var korkade och fuskade lite bara så ingen vann för att båda blev diskade fast vi fick köra klart stafetten innan tränaren sa de :D.

Kan nt vänta tills jag ska på läger på bosön nästa heelg! <33
Kommer dela rum me Sofie då.
Åhh juste jag ska typ tävla snart..imorgon? jag vet inte haha!
Aja godnatt!

KAAAKAA!! Juste köpte en kaka till mig och Max i skolkiosken fast dem goda kakorna var slut..Har ingen aning vrf jag skrev de men aja :D

L.E.T.S D.A.N.C.E

Åååå!!! jag är överlycklig just nu! Alexandra Pascalidou gick vidare! Ja!ja!ja!ja! det var riktigt spent i slutet där! jag är så glad att de gick vidare! Jag ska till lets dance på fredag. Blev lite konstigt med tiderna. :-/ Men, men,
Tur att inte Alexandra åkte ut ur tävlingen! Ha! Annars skulle jag inte fått träffa henne! Hon har också en dotter som heter melina! kul va! Hon vill gärna träffa mig för mamma känner henne och hon älskar min mamma ( igenom smincket och vänligheten). Jag har även chattat med henne på facebook, :-D Det var även bra att Jonathan och Oksana gick vidare! Super bra! Ska träffa de på torsdag!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaa!!!!!!!!! Saknar de så mycket! mycket! MYCKET! MYCKET! Men här är 2 bilder! En på Alexandra och 1 på Jonathan och Oksana!
 
Alexandra
 
Jonathan och Oksana                                                                   //////melina!


Fredag Bästa dagen :P

Heej! Idag har jag vart i skolan såklart fast nu är det heelg!! ;)
Idag ska jag på friidrott i Solnahallen, Jag har inget problem att ta mig dit för att pappa Sjussar(stavning?) mig, men jag vet inte riktigt hur jag kommer hem! Ajaa..det ordnar sig nog.

Iaf, Idag ska jag äta goodis och taacos!! :P Avis? xD

Jah har typ inget att skriva..Skriver mer sen när jag kommer på! Ses!
//Sara

(Hahhaha)



Soovmorgon yaaaay!! ^w^

När jag satt idushen kom jag på en super braig grej!!.......jag.........börjar.....nio imorrn!! Yeey sovmorgoon! Så sköönt!
 Ska gå och lägga mig nu ses!
//Sara

Torsdag,värsta dagen

Heej hej!
Idag har man vart i skolan -.-" som vanligt. Jag var ju med Melina igår och i förrigår och i söndags,Som hon bärettat.
Iaf igår gjorde vi en video där vi busringde som jag inte lagt upp en men ni som läser bloggen får se den i förväg ;)

öllllllllllllllllllllllllllllllllllll haha min katt Zita gick på datanjentbordet! haha!Hon brukar alltid göra de. Aja hoppas ni gillar den ;DD
Chacha Bitches!! xD
//Sara                           

Gullwer i 2 dagar!

Heej!!! Alla läsare! Kul att ni tittar in! Igår och idag har vi hafft hjätte kul! Vi har gjort 2 filmer! En som heter gullwer som detektiv eller något sånt!..... jaja....... Men den gjorde vi igår! hihi! Den blev ganska bra! Vi ska göra fortsättningen  någon dag när vi har tid! Men jag kom till Max och Sara halv 1 igår.......kanske lite sent tyckte jag..
............ men sara sa att hon gillade att sova länge! hihihi! gillar jag också! Zzzzzz     Men jag kom och vi kom på något drekt såklart som vi offta brukar göra! men vi skrev ner repliker som vi skulle säga denna gång en liten stund.Men filmen handlar om Max och jag är detektiver en dag när vi inte har något att göra. Sen kommer Sara va En ONDA ANKIS SKURKEN. hahah! Men den kommer nog ut denna vecka eller nästa. Sedan gick vi utan att filma till Parks kafe som vi pratat om! Här är lite bilder på det!!!
 Det här var från igår!hahahah!!!!! Sedan åkte jag till simmningen.



                Nästa dag!

Nästa dag var det skola. trååååkit! Men jag slutade kl tio över 2! Sara gjorde det också! Så jag gick upp för alla trappor upp till sara! ( Hon har klassrumet högst upp!) ( jag har nästan längst ner ) Men jag tog några roliga bilder på sara däruppe! Titta!
 hahah!

Sen gick vi hem till sara och max och gjorde en rolig film! hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Det handlade om facebook! Sara och jag skulle va taskiga mot varandra. Sedan slutade det med att det blev fajt på riktigt! hahah! jag vann typ! eller jag vet inte..............   sara lägger upp den filmen i morgon eller kanske i dag eller någon dag i veckan! hihihhihihihih!!!!! Kramis // Melinis


Ses i morgon!

Tja! melina här! Ska träffa sara i morgon! Ska bli kul! Vi ska äta på parks kafe kanske! Kul!!! Så här såg det ut förra gången vi va där!!

Vist är Sara cool på alla dessa bilder!

///melina

Äntligen funkar de!

Äntligen har jag kunnat ladda upp en video.

Shitt Vad dålig skådis jag var där haha!
Aja ses!!
//Sara

Tja alla läsare!

inte gjort något särsligt idag. Simmat....Har inte så mycket att skriva om då. Men jag ska träffa sara i morgon! Kanske går och fikar på Parks kafe!Hon lägger upp en film just nu. men ha en bra kväll!///
 sara är bara så fett cool på Parks kafe!!!!!!!!!!!!!!!Sommar på landet! Sommar!!!!!!!

Erik äh här

Hej hej jag sitter här med Erik. Vi har nt gjort så mycket idag. Imorgon ska jag vara med Melina.
Iaf här är några skojsiga bilder på mig och Erik.

Smile!!!


Hahah xD
Nu ska jag ladda över en video till youtube Ses!
//Sara
                                                                                                     


Gonatt.

Till Melina:

Till Max:

Till:Zita

(råkade bli tvåbilder hehe)
Ni är mitt liv! <333

Åhh jag kan inte sova på nätterna har inte kunnat de på flera dar!*Ledsen Sara*

Aja ses
//Sara

Ipod!

Hej igen! Igår hittade jag ett spel som var hjätte kul! Alltså det var inte något drekt spel. man kkunde göra om bilder och lägga till saker! Här är några bilder som jag gjorde!
//// Melina!

Och så ska man iväg..igen..

Idag ska vi bort igen,hos min Farbror Bosse. Jag har några bilder från förr förra gången vi var där.


Pappa som FÖRSÖKER se glad ut haha!




Jag blir så arg för att jag inte kan hitta på kamerasladd :( *Ledsen Sara*
Men den dyker väl upp antar jag ;)
Jag kan ta bilder med min videokamera den lilla för den stora behöver nog laddas när som helst..hmmm..Men bilderna blir inte så bra hmm...Jag kanske ska sluta hmm:a nu!

Jaja här är en super fin Bild på Melinis!

Haha xD.


Ajaa! Vi ses för nu har jag inget att skriva tieep!
//Sara

Puss på er och min isbjörn isbörnis hihi!

Tja! manen! Läget?!

Hahaha! Hade ingen bra rubrik! hihi! Vad tycker ni om den nya headern? jag tycker den äger! Igår såg jag på let´s dance! Det gick hjätte bra för mina två danslärare! eller de tränar oss inte så ofta nu mera..... Sarkar dom!!
De var ialla fall Oksana Spichak och Jonathan Näslund! Mina andra 2 lärare heter Anders Jacobsson och Maria Kalsson Bild, men de är inte me i år för att Anders gör någon skådis grej och Maria är gravid. Hejjar mycke på Okana och Jonathan! Oksana är ny i år! Hon har alltid vetat att hon ska va med men för ungifär 1-2 år sedan kunde hon inte prata svenska så bra. Hon kommer i från Ryssland. Men hon är värkligen! den bästa och snällaste! Kanske kommer att föllja med mamma till jobbet nästa gång! Alltså hon jobbar med let´s dance! hihih! Kanske får låna Saras kamra då och filma runt lite! kanke intervjuva deltagarna! Kram!!! /melina
Oksana har mörkt kort hår och svarta kläder och står i mitten längst fram!

mobil blogg

ja kan inte sova =< klockan e halv3 jag har vänt upponer på dygnet! just nu ligger ja här me zita min katt nedanför mig. aja vi ses puss hej! /sara®§§ #_#

Fre Jan. 7, 2011

Heej hej som ni ser har jag gjort en header till bloggen men jag är värkligen inte bra på de :O.  Idag har jag och Max fortsatt att kolla på Sunes jul på youtube. Det är en julklander från 1991 men den är skit bra haha. Håkan är bääs x). Sen vid klockan fyra halv fem åkte jag Max och pappa och fikade mums vi år värdens godaste chockladbollar! Jag bloggar mer sen ska leta upp min kamera sladd! (;

Sees!
MB0923600930_392663852_1184_1280_720_HD1
Bild från i sommaras,min lillebrorsa på landet!

//Sara

Kännda på youtube

Hahah! Som vi på gullwer har många andra kännda gäng Här är några.


 Det finns mång många! fler. Jag sätter dit Justin Bieber för att han blev kännd med sin röst på youtub. han är alltså en youtube stjärna. Har inte så mycket attt säga mer//// melina


AAARWWWWWHG!!


Jag vet inte om ni kan se vad det står med det står: FAN vad FUL du är!! Skaffa dig ett liv förfan!!!!JOHAN är skit ful!!!

Jag vet inte vad du har för problem? och jag bryr mig faktist inte vad du tycker om mig för du är feg och inte vågar säga vem du är. Men det är en annan sak att säga något dumt om min kompis!!!! Om du bara ska kolla på hur vi ser ut kan du sluta kolla på den här bloggen!! Så de så.

//Sura Sara.

Tor Jan. 6, 2011

Heej igårdagen var inte så tråkig! De kom två barn(eller ett barn och en tonåring) en av dem går i vår skola så vi kunde snacka skit om våra lärare haha. Dem vuxna hade ju vinprovning som sagt. Det fanns sex olika viner och alla hade sex vinglas. Och när gästerna inte var där skulle Hanna hälla upp vinerna ideras glas i sammaordning och dem skulle gissa vilka viner det var av dem som fanns som altenativ. Vi barn fick cola prövning! Pappa hade hällt upp Pepsi,Ica-Cola och vanliga Cocacola, Hanna(storasyster) och jag hade alla rätt yeey! Vi är cocacola nördar. Har inga bilder tyvärr:'( .När jag hittar min dumma kamerasladd så kan jah!

Senare idag ska vi på middag. Men nu ska jag ladda min ipod och sätta på ipodskyddet jag fått av Masse Passe min lillebror i julklapp:

så ser den ut! (:

Måste gå ut idag men har värkligen ingen lust! aja sees!
//Sara

Sala

Hej! i söndags var jag med sara och Johan. Vi gjorde film med saras nya kamra! gick bra! Sedan gick jag hem och åkte till Sala. Det var fint att åka dit.Här är en bild!!!

Solen går ner. Det kanske inte är så vackert på bilden men det var riktigt vackert om man var med. Nästa dag var jag med min kompis Alexandra. Här är vi! Vi gik på stan och shoppa. Fast jag köppte inte mycket.

Sen va vi inne lite också! Alexandra är tjejen som har Rosa mössa. Hon har också en blogg : alexbloggis.blogg.se.
Nästa dag pysslade jag bara lite. Jag har gjort en serie tidning som heter Amber och Vendela. Sen har jag hållt på med datorn lite. hihi! Och i dag har jag åkt pulka och gått till stan och köppt en sak med Amber. Kram/// Melina


Mina paint bilder jag kan inte skaffa power point min dator är elak!

Heejj igen! har precis kom ut från duschen. Idag ska vi ha gäster pappas kompisar dem ska typ ha vinprovnin(trååkigt) Aja snart är lovet sluut buuhuu fast nu ska jag inte tänka på det och leva i nuet! Jag längtar tills jah ska på friidrotts läger på bosön yeey!
-Sara allvarligt lev i nuet!!
-Okeej okej förlåt då!
-Kan ni två snälla hålla tyyst!!?

Aja jag har gjort tre bilder på paint så dem blit nt så super snygga men jag vill att ni ska säga vilken som ni tkr e snyggast ;)




Jag tycker den nästsista och den sista är snyggast :DD. Haha på den sista bilden ser det ut som jag vill ha Melinas glass xD. Aja skriv i en komentar! Även du Melina ;P Mohahha!

Seesibesi!
//Sara
Ps. Jag har en tuggumimaskin men det finns inga tuggumin kvar i den..
Ps2. Jag har ingen aning varför jag skrev det där hmm jag är lite skum..men det är kul du borde tästa.
Ps3. NU kom min mamma hem jag ska krama henne för mitt hår är blött mohahah!
Ps4. Tycker ni jah borde sluta göra ps nu?
Ps5. Aa jag tror ni vill de! Ni sitter bara där och är helt tysta elakt!
Ps6. Heejdåå taskiga apor!


Tillbaka :)))))))))

heej förlåt att jag inte bloggat! ska försöka bli bättre på de :D. Idag har varit en slapp dag, Jag tror jag måste gå ut lite och få lite luft När jag skrivit klart.

Iallfall i söndags var jag och Melina hemma hos Johan Fast Melina var bara där en kort stund hon skulle till Sala :'(.
Vi gjorde massa filmer hihi ;). Jag Johan och Melina gjort Små Enstines(stavning?) och Icarly, haha så misslyckade men skiiit roliga(enligt mig och Melina haha) Och så gjorde jag och Johan Döra och Buuts HHAHAHAHAH! och så gjorde vi "Charlie den störda ungen" en serie jag gjort x).
Och så frågade vi Johan om han ville vara med i Gullwer och det ville han gärna :D yeey! Jag försökte lära honom att blogga fast han kanske behöver en till letion haha.
Här är lite bilder på den nya medlemen Johan, Enoy:

haha! bilderna är igentligen videos som är sparad på en fil på min dator så det blir som bilder,så bilderna är lite aah muppade. Som ni ser :P


Johan kör sin karate mot min lillebrorsa Passe(Max)

hihi :P
Jag tror inte Johan uppskattar att jag lägger ut dem här bildern, Men jag bryr mig inte Mohaha*ond Sara*

Vi måste träffa Johan snart igen.

Jag har kommit på en sak, I varge inlägg skriver jag Iaf(iallfall) hahah hoppas det är ok med er :P.

//Sara ^w^
Ps. Detta inlägg kommer sprängas om tiosekunder var vänlig säg Sara är bäst tiogånger för att över leva! Puss!

Vad händer med gullwer 2011? intervju med Melina

Kommer en ny medläm? Kanske Johan! eller någon anna som vi känner. Kanske Amber!

Kommer någon sluta på gullwer? kanske Max, Han har pratat om det! :-(

Kommer det bli bättre filmer? Ja det kommer det säkert bli, Vi kanske kommer ha riktiga repliker.För det har vi igäntligen inte! hihi!

Kommer det bli fler läsare och visningar på youtube och på bloggen? Kanske vi hoppas de som vet om att gullwer finns bärättar det för andra! Så ni som läser detta gör det! Tippsa andra om gullwer! Vi kommer göra bättre filmer nu!!! Jag lovar! Vi kommer få en hjätte bra ny medläm!!

NYa bättre fimler? Mer moderna filmer? Kanske det bror på med vi ska försöka!

Har ni Kul på Gullwer? Har ni kul när ni gör filmerna? Ja appsolut! Vi har alltid kul!

Så gör ni filmerna för att bli kända eller för det är kul? Bara för det är kul men det skulle också va kul om vi blev kännda!

 


2011

heej igår var det ju nyårsafton! jag firade hos Birger och hans familj :D.
Det var kul vi spelade handboll och fotboll och så klädde vi ut oss haha! Fast en läskig sak hände en kille som har lite fel på hjärnan försökte pussa mig hela tiden!


Aja ERik ska sova över hos mig idag just nu e han hemma hos sig och hämtar grejer och jag väntar på att badkaret ska fyllas så jag kan ta ett varmt skönt bad! Nu måste jag gå!
Ciao!!
//Sara

NYTT ÅR!

Nu välkommnar vi det nya året! Igår så hade jag hjätte kul! Vi kom dit lite sent. Men det var bara för att de bor på en hög kulle ungifär. Så vi skulle åka upp för en brant backe. Gick sådär. Vi fick ta en annan väg. vi kom fram halv 8. här är bilder på Viking och Zacke:

     Viking                                                                                                                  Zacke

 

Zacke är lite galen! som ni ser! HIHI!!! När vi kom in var alla nere i källaren. DEt är ett kult ställe att va på. Där gjorde vi roliga lekar. Vi hade kuddkrig! I mörker! Haha det var kul. När någon släckte lamporna skrek alla. Det var hjätte kul!!!!!! hahaha!!! sedan delade vi upp oss i spion lag. Det var 2 lag. Vi gjorde "otrevliga" överaskningar! haha! Mitt lag vann alltid!!! Sedan blev det mat! Det var gott. Vi fick rekor, ris, kyckling spätt med jordnätts-sås. riset var gott! efter det lekte vi maffia. Det var också kul men tillslut tröttnade vi på det. Men då blev det efterätt! Det var glass med gredde, choklad fingrar, marenger och blåbär! 

  Vi hade tomte bloss på! Det blev fint! Efter det lekte vi lite i TV rumet med Zacket flygade hellikoppter (stavning?). 
 Zacke tror han också kan flyga!XD sen såg vi på pingvinerna från madagaskar. Hihi!
 Sen gick vi ser till källaren och lekte mer spion lekar men då var vi 3 lag!


   Jag fick en vän hos Viking. Hon hätte Clara! Även fact hon är 4 år yngre en jag så hade vi hjätte kul. Mitt motto: Older spelar ingen roll man har lika kul ändå! och så är det!
Här är hon:


Clara

 sedan var det dags!!!! 2011 var på väg!! Alla sammlades på balkongen högst upp! Det var Alla men som fick tända raketerna. Men fick tända tomtebloss! Nu var tolvslaget!!!!

Välkommen 2011!

///melina


nytt år är hemma nu! Jässppp!!!

som ni seer så bloggar jag just nu typ Halv 6 på morgonen.moste sova nu. Jag skriver mer i morgonom kvällen. Puss och kram! Gottnytt år, god natt ochgod morgon! ///Melina

RSS 2.0