Blivit klara med del 1!!!!!!!!

Nu har vi äntligen blivit klara med Topmodel del 1/4!


Hej igen sverige

kommit hem från rom nu..skriver mer sen orkar inte nu ses!
puss!
//Saaraa

Ååååå!!! Nej!!!



Nu har Sara och Max åkt till Rom. Där har jag aldrig vart. Nu får jag ta hand om bloggen så länge. Jag kan inte lägga upp filmer men bilder. Vi har igår gjort klart en film. Men Sara och Max la aldrig upp den. Vet ej varför!
De kanske aldrig han. Men nu ska jag gå till Anumeringen. Ni vet! Puss och Kram!/// Melina


Hollywood skylten!


bowling och en bra ide!

Idag bowlade jag med min klass. Sara och jag går inte i samma klass men vi har gått sen förskolan till 5:an. Nu går vi i 6:an. Hon går i A och jag C men vi ses ändå rätt mycket. På bowlingen gick det "Skit" dåling! Jag fick bara något med 70 påäng. Jag var typ sämst! Men det var ganska kul "om man inte ska räkna med ont i fingrana och värk i armana"! Men jag kom på en bra ide! En av våra filmer kan handla om alla roliga fel och händelser som har hänt i alla filmer 2010. Haha! Det skulle kunna bli en rolig film! Men då sätter vi ihop allt lite före ny år. Men vi har börjat göra Top model filmen. Många roliga saker har hänt i den filmen! Vissa saker har vi bara filmat bakom kuliserna som är roliga. Jag kan avslöja en rolig sak som hänt i en bakom kuliserna film. Det är att jag kasstar en stor-blå-rund BOLL i max huvud så att han ramlar pladask på golvet. Haha! Den är faktist jätte rolig! men hejdå och ta det lugt på gatorna alla som precis har fått snö! Det är svinit halt! ///Melina

På animeringen

Idag var det animering så Melina och jag stack till Mcdonalds innan och åt. Men innan de filmade vi lite på en film,Svenska next top model haha! Jag tror att den kommer bli jätte bra! På animeringen så rit animerade(eller nu vad det heter) Melina med Esther och Klara och jag fortsatte ed vår film om oss själva som super hjältar haha. Vi får se hur det blir. På onsdag ska jag till rom det ska bli jätte skoj slippa skola haha.¨Men nu ska jag avsluta ses!
//Sara♥


HAAAAAAAAAJ!

Hejj! Ja det är jag Sara här :) Imorgon är de skola igen buhu. Jag fyllde ju år i onsdags  jag fick en massa grejer! Men dagen innan min födelsedag åkte pappa och jag till net on net och där köpte han en kamera till mig! Man kan filma med den, Men till jul ska jag önska mig en film kamera! Då ska Melina jag och Max filma sönder xD.
Här är lite bilder jag tagit med min kamera:


Min lilla Zita♥älskar dig♥

Snygg bild va? HAHAHHAHA min brorsa tog den. Det ser ut som om jag har en häxnäsa på bilden.
Men aja ska sluta skriva nu! Sees!
//Sara♥

Mer bilder från danstävlingen:)

                                                     

Mer bilder från danstävlingen:)

                                                     

Bilder från danstävlingen!

 Här är några bilder från tävlingen. Jag fick precis veta att jag tävlade i SM. Även folk i 50 och 20 års olden tävlade. Fast de tävlade i A klassen jag kommer tävla i C klassen snart. Jag ville lägga upp video klipp men internätet är sekt här där jag bor.

På danstävlingen

Heloo! Jag blev hämtad av William kl 11 och vi åkte till tävlingen. Jag blev lite spänd när vi kom dit men det gick över efter ett tag. William värkande taggad och glad och inte trött som förra tävlingen i Åkeshov! Vi hadde hyrt ett bord så Vi fick sitta längst fram. Maria min tränare var där men bara en liten stund för hon skulle åka i väg någonstans. Men Jenny (Williams mamma) hadde koll på allt. Hon hadde ett papper där det stog när man ska dansa och när det är paus och när det är pris utdelning. Vi träffade våra kompisar som vi knappast känner. De är två år yngre än mej men inte för william. ett år yngre en william. de heter Loisa och Emil. De kommer från en annan klubb.Vi dansade samtidigt som dom både Latin och Standad. Latin är mer hippiga och glamor danser och standad är mer Vals och lite finare danser än Latin. Men latin är roligare än Standad. I latin dansade vi Chatcha och Jaiv och i standan dansade vi Vals och kuickstap.Vi kom 2:a i båda danserna!!!!!!!!!!!!!! Jag blev hjätte glad :-D! Men Emil och Loisa kom inte på pallen alls :-(. Hihi! men jag är glad endå! Jag ska lägga upp bilderna i morgon från dans tävlingen! Ha det bra!!! och Gnatt! ////Melina <3


Danstävling!!!!

Hej! Idag är jag hjätte närvös i dag för jag ska dans tävla! Jag dansar tiodans (pardans). William heter min danspartner. Han är ett år yngre än jag. Vi har dansat tillsammans i 2 år här nu i höst. Mina tränare är Anders och Maria Bild i let`s dance. Jag kan ta foton och visa hur det ser ut på en dans tävling. Just nu ser jag på morgon nyheterna. Det handlar om Haiti. Det är synd att de får saker hela tiden. först jordbävning och sedan Orkanen Tomas och sen Ett Kraftigt Skyfall så det blir översvämning. "Stackare" Men i går fick jag en skit bra ide! TOP model. Vi kan göra en hjätte bra parodi på top model! Ses lite senare i dag! ///Melina ;)

?

Jag vet att sara har fyllt år här i veckan men vet inte vilken dag. ?????? Jag hoppas hon har önskat sig saker till filmningarna! Hon sa att hon önskade sig bättre kamera! det är bra för den är inte så hjätte bra. :-(
Jag önskar mig i julklapp en system kamera! jag tar bilder på allt jag ser nästan men jag har ingen bra kamera. Sara, jag och Max kommer nog ses på tisdag och Onsdag! Då ska vi göra mer bra filmer! HA DET BRA! ///Melina!

Filma <33

Hej jag tänkte lägga upp filmen jag skrev om i inlägget under här kommer den:

Inte jätte bra xD men det var kul att göra den! Ciao!
//sara

Den irreeterande skit ungen!!!!!!!!!!! Haha :P

Hej Sara här ;). Idag åt Melina och jag på konditorit jag tog en cocostopp <333 Och Melina tog två bullar. Det var gott! Sen gick vi hem till mig och gjorde en film som heter: Den ireeterande skit ungen. Hahahha! Håller på att lägga ut den nu.Jaa det finns inte så mkt att bäretta jo jag fyller år imorn!(jag fyller 13) Jag ska blogga oftare! De e lite svårt för att jag har oxå en blogg som heter http://datageeks.blogg.se/ 
Jaa nu har jag inget mer att bäretta.
Vi ses!
//Sara :) <33

Hej det är Melina!

Hej där! I morgon ska Sara och jag gå och äta frukost på ett kondetori eller hur det nu stavas! Hihi! Stället vi ska äta på heter Park. Vi kommer nog äta makor, choklad och kanske bullar... Det blir nog mest bullar! Vi ska göra mer film i morgon! Fast jag vet inte riktigt vad de ska handla om. Jag får sova på saken! Eller komentera och ge bra tipps vad Filmerna ska handla om. Mvh /// Melina!!!!!!!!!! =-)


RSS 2.0